Libnet.ro
UNICEF

14:16

UPDATE. Autostrada A2, redeschisa. STAREA DRUMURILOR la ora 10:00. Mai sunt localitati fara electricitate. Porturile au fost redeschise

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Autostrada A2, redeschisa. STAREA DRUMURILOR la ora 10:00. Mai sunt localitati fara electricitate. Porturile au fost redeschise

Circulatia a fost redeschisa pe autostrada A2, tronsonul Lehliu - Fetesti, dar sunt in continuare inchise 20 de drumuri nationale, din cauza vremii, potrivit Centrului Infotrafic. continuă pe România Liberă

UPDATE. Autostrada A2, redeschisa. STAREA DRUMURILOR la ora 9:00. Mai sunt localitati fara electricitate. Porturile au fost redeschise

Circulatia a fost redeschisa pe autostrada A2, tronsonul Lehliu - Fetesti, dar sunt in continuare inchise 20 de drumuri nationale, din cauza vremii, potrivit Centrului Infotrafic.

UPDATE. Autostrada A2, redeschisa. 20 de drumuri nationale, inca inchise. Mai sunt localitati fara electricitate

Circulatia a fost redeschisa pe autostrada A2, tronsonul Lehliu - Fetesti, dar sunt in continuare inchise 20 de drumuri nationale, din cauza vremii, potrivit Centrului Infotrafic.

SITUATIA DRUMURILOR: Autostrada A2 a fost redeschisa, 20 de drumuri nationale sunt in continuare inchise

Circulatia a fost redeschisa pe autostrada A2, tronsonul Lehliu - Fetesti, dar sunt in continuare inchise 20 de drumuri nationale, din cauza vremii, potrivit Centrului Infotrafic. Drumurile nationale pe care.

Circulatia a fost redeschisa pe autostrada A2. Alte 20 de drumuri nationale raman in continuare inchise

Circulatia a fost redeschisa pe autostrada A2 marti dimineata, dar sunt in continuare inchise 20 de drumuri nationale, din cauza vremii, informeaza Centrului Infotrafic. Circulatia rutiera a fost reluata, in.

Circulatia a fost redeschisa pe autostrada A2. Vezi ce alte rute raman in continuare inchise

Circulatia a fost redeschisa pe autostrada A2 marti dimineata, dar sunt in continuare inchise mai multe drumuri nationale, din cauza vremii, informeaza Centrului Infotrafic. Centrul Infotrafic din Inspectoratul.

SITUATIA DRUMURILOR: Autostrada A2 a fost redeschisa, 14 de drumuri nationale sunt in continuare inchise

UPDATE: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza, intr-un comunicat difuzat marti, la ora 9,15, ca a fost reluata circulatia rutiera, in conditii de iarna, pe toate.

SITUATIA DRUMURILOR: Autostrada A2 a fost redeschisa, 13 drumuri nationale sunt in continuare inchise

00- Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca circulatia rutiera a fost reluata, in conditii de iarna, pe toate tronsoanele autostrazii A2 Bucuresti -.

SITUATIA DRUMURILOR: Autostrada A2 a fost redeschisa, 17 de drumuri nationale sunt in continuare inchise

UPDATE: Drumul national 25 Galati - Tecuci, DN 67C Novaci - Ranca, DN 2B Buzau - Braila si DN 21 Braila - Baraganul au fost redeschise, marti dimineata, dar raman in continuare inchise 17 drumuri din.

Autostrada A2 a fost inchisa, pe tronsonul Bucuresti-Fetesti, din cauza vizibilitatii reduse

UPDATE 9:43 Autostrada A2 a fost inchisa pe sectorul Bucuresti-Fetesti. Astfel a fost extinsa zona inchisa circulatiei din cauza ninsorii si a vantului puternic. Doua tiruri s-au rasturnat luni pe autostrada.

Circulatia a fost reluata pe intreaga autostrada A2 Bucuresti-Constanta

ACTUALIZARE 10:47 Cursele de pe Aeroportul Henri Coanda au intarzieri intre 30 de minute si o ora, din cauza degivrarii Mai multe aeronave de pe Aeroportul Henri Coanda au, marti, intarzieri la decolare intre 30 de minute si o ora, in urma operatiunilor de degivrare, nicio cursa nefiind anulata din cauza vremii, a anuntat Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )