Libnet.ro
UNICEF

07:00

Situatia statului de drept in Romania, din nou in dezbaterea Parlamentului European, luni

Hotnews Hotnews,
 Situatia statului de drept in Romania, din nou in dezbaterea Parlamentului European, luni

Parlamentul European va dezbate luni, la Strasbourg, alaturi de Comisia Europeana, situatia statului de drept in Romania. Dezbaterea are loc la cererea grupului PPE, care spune ca ultima campanie impotriva candidatului favorit al PE pentru functia de procuror-sef european, Laura Codruta Kovesi, este inacceptabila intr-un stat membru UE, iar institutiile europene nu trebuie santajate de autoritatile romane. De asemenea, dezbaterea are loc in contextul tentativelor de adoptare a ordonantelor de urgenta privind modificarea codurilor penale si contestatia in anulare. continuă pe Hotnews

Curtea Constitutionala a amanat din nou dezbaterea pe completurile de trei judecatori pentru 19 aprilie

O noua amanare la Curtea Constitutionala a deciziei privind completurile specializate de la instanta suprema. Daca CCR accepta sesizarea, sentintele din prima instanta ar putea fi desfiintate,Liviu Dragnea fiind principalul beneficiar, conform HotNews.

IN 15 APRILIE: Parlamentul European va discuta situatia statului de drept in Romania

Parlamentul European va discuta in 15 aprilie, situatia statului de drept in Romania, la solicitarea grupului PPR.

Parlamentul European discuta in 15 aprilie situatia statului de drept in Romania

Parlamentul European discuta in 15 aprilie situatia statului de drept in Romania, la solicitarea grupului PPR, conform anuntului facut pe pagina sa de Facebook de europarlamentarul Cristian Preda.

Situatia statului de drept din Romania va fi discutata in Parlamentul European pe 15 aprilie

Paralamentul European va dezbate in sedinta de luni, 15 aprilie, situatia statului de drept din Romania, potrivit unor surse citate de G4 Media. La discutii va fi prezent si un reprezentat al Comisiei.

Statul de drept din tara noastra, din nou in atentia Parlamentului European

Situatia statului de drept din tara noastra va fi dezbatuta din nou de catre parlamentarii europeni. Dupa ce, in 13 noiembrie 2018, deputatii europeni au adoptat o rezolutie extrem de critica la adresa autoritatilor de la Bucuresti in care au indicat masurile de urmat pentru a reintra in criteriile care definesc un stat de drept conform Tratatului Uniunii Europene, ei vor relua aceasta tema, in urma asalturilor din ultima vreme pe care puterea politica din tara noastra le-a avut la adresa sistemului judiciar si la independenta justitiei.

Confruntari violente in Franta. Vestele galbene au iesit din nou in strada

Protestele Vestelor galbene continua in Franta. Manifestantii au iesit din nou in strada sambata, in centrul orasului Toulouse. Confruntarile sunt violente, oamenii legii au folosit deja gaze.

Ministerul Culturii vrea sa cumpere, din nou, Cumintenia Pamantului. Suma uriasa pe care o pune in joc

Cumintenia Pamantului, sculptura realizata de Constantin Brancusi in 1907, este dorita, din nou, de autoritati. Dupa esescul Guvernului Ciolos de a o achizitiona prin donatii publice, si Guvernul Dancila ar vrea sa o cumpere de la proprietari. Ministrul Culturii a facut anuntul intr-o conferinta de presa organizata la Palatul Victoria. Daniel Breaz a spus ca [] .

Dezbatere privind statul de drept in Romania saptamana viitoare in plenul Parlamentul European, la cererea grupului PPE: Institutiile europene nu trebuie santajate de autoritatile romane

Conferinta Presedintilor a fost de acord joi, la solicitarea grupului Partidului Popular European PPE) din Parlamentul European, sa includa pe agenda sesiunii plenare de la Strasbourg de saptamana viitoare o dezbatere privind situatia statului de drept in Romania. Europarlamentarii PPE spun ca ultima campanie impotriva candidatului favorit al PE pentru functia de procuror-sef european, Laura Codruta Kovesi, este inacceptabila intr-un stat membru UE, iar institutiile europene nu trebuie santajate de autoritatile romane.

Cea mai dorita functie de la Facebook intarzie, din nou: care este scuza gigantului

Cei de la Facebook au anuntat de aproximativ un an ca vor introduce o functie care iti permite sa stergi o parte din istoricul tau pe reteaua sociala. Din pacate, intarzie. in luna mai.

Business report: Preturile au crescut din nou, in martie. Alimentul de baza care s-a scumpit cu 26%; Rasturnare de situatie la licitatia pentru trenuri de metrou; Cladirea simbol a BCR din Piata Universitatii, monument istoric celebru, a fost scoasa la v

Simona Halep, in topul celor mai profitabile afaceri ale Nike, fiind devansata de doi giganti. La inceputul anului trecut, Simona Halep a. in toiul iernii, carbunele a tinut doar 20% din consumul de electricitate al tarii. Cum s-au schimbat lucrurile in ultimii 10 ani. O situatie comparata a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )