Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cea mai dorita functie de la Facebook intarzie, din nou: care este scuza gigantului

Playtech Playtech,
Cea mai dorita functie de la Facebook intarzie, din nou: care este scuza gigantului

Cei de la Facebook au anuntat de aproximativ un an ca vor introduce o functie care iti permite sa stergi o parte din istoricul tau pe reteaua sociala. Din pacate, intarzie. in luna mai. continuă pe Playtech

Cazul Tandarei in The Telegraph: Cum a scapat de justitie cea mai mare banda de traficanti de copii din Europa

The Telegraph a luat urma unuia dintre sefii banuiti ai cercului, care intr-un interviu extraordinar a sfidat fortele europene de politie sa gaseasca vreo dovada care sa-l lege de brutala industrie a traficului. El si-a batut joc si de guvernul britanic, care a cheltuit milioane de euro pentru ceea ce pare a fi o investigatie esuata. Respectivul a spus ca politia l-a confundat cu altcineva cand a descins la el acasa, capturand mari cantitati de bani, aur si arme automate.

Raportul in cazul lui Tariceanu, amanat din nou

Comisia juridica a Senatului a amanat din nou, cererea DNA pe numele luiCalin Popescu Tariceanu. Este cea de-a saptea amanare din partea comisiei. La felca saptamana trecuta, tot lipsa de cvorum.

Cum va schimba lumea generatia Alfa, cea mai bogata si cea mai longeviva generatie din istorie

Copiii nascuti dupa 2010, respectiv generatia Alfa, vor schimba radical lumea in care traim, in bine, sunt cei mai flexibili oameni, care se pot adapta foarte usor la schimbari si, poate cea mai importanta caracteristica a lor, sufera de prezenteism.

Cum sa alegi cea mai buna masina second-hand

In primul rand, cea mai buna masina second-hand nu o gasesti in targul de masini sau parcata pe strada cu afis in geam. Acelea sunt in majoritatea cazurilor masini second-hand vandute de intermediari si aranjate cu atentie pentru vanzare.

USR a inregistrat cea mai importanta victorie in fata PSD. Ce se intampla acum cu Fara penali

USR a obtinut cea mai importanta victorie in fata PSD. CCR a decis ca initiativa Fara penali in functii publice este constitutionala. Aceasta prevede revizuirea Legii fundamentale, prin care se doreste ca persoanele care au primit condamnari definitive sanu mai poata ocupa functii publice. Peste un milion de romani au semnat initiativa legislativa care propune [] .

Cea mai mare sinagoga din Europa de Est se ridica fara autorizatie de construire. Ce a decis Primaria Sighetu Marmatiei

Cea mai mare sinagoga din Estul Europei se construieste fara autorizatie de constructie. Dupa ce cazul a ajuns in presa, la doi ani de la inceperea construirii edificiului, primarul municipiului Sighetu Marmatiei a luat primele masuri.

Lumea mondena e iN SOC: Andreea Balan, din nou pe mana MEDICILOR! Drama continua!

Dupa ce a trecut prin clipe de cosmar, Andreea Balan se simte acum mai bine si8 este fericita sa fie acasa alaturi de fiicele si sotul ei. insa a ajuns din nou pe mana medicilor, de data aceasta pentru un.

Votul pentru ridicarea imunitatii lui Tariceanu, amanat din nou in Senat

Comisia Juridica din Senat a amanat din nou, marti, din lipsa de cvorum, discutia privind raportul pe care senatorii din comisie trebuie sa-l dea in ceea ce priveste solicitarea DNA de ridicare a imunitatii pentru presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu. De ce ar fi o prioritate acest raport? . ) Cred ca prioritare sunt legile asteptate de cetateni din partea noastra care sa le faca viata mai buna, a spus presedintele Comisiei Juridice, Robert Cazanciuc.

Brexit se amana, din nou: ce au stabilit Angela Merkel si Theresa May

Theresa May incearca disperata sa finalizeze un Brexit bazat pe o intelegere cu Uniunea Europeana si tocmai a gasit un aliat in Angela Merkel. Theresa May nu mai are deloc parte de sustinere politica in Regatul Unit al Marii Britanii, dar asta nu inseamna ca s-a descurajat cand vine vorba de incheierea unui Brexit in [] .

Creste din nou presiunea pe ministrul Justitiei. Votul la motiunea anti-Toader se amana din nou la solicitarea PSD

Votul la motiunea impotriva lui Tudorel Toader se amana din nou. Acesta fusese programat pentru miercuri, dupa ce luni fusese reprogramat pe motiv ca ministrul Justitiei nu poate ajunge la Senat. Amanarea apare in contextul in care Viorica Dancila a discutat in cursul zilei de azi, la Guvern, cu ministrul Justitei Tudorel Toader. Totodata, PSD a anuntat ca senatorii sai vor vota conform constiintei motiunea simpla.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )