Libnet.ro
UNICEF

16:45

Situatie alarmanta la Targu Jiu. Usile saloanelor in care sunt pacienti cu Covid-19 inchise cu zavorul, iar bolnavii sunt supravegheati cu camere video

Adevărul Adevărul,
Situatie alarmanta la Targu Jiu. Usile saloanelor in care sunt pacienti cu Covid-19 inchise cu zavorul, iar bolnavii sunt supravegheati cu camere video

Pacientii cu COVID-19 internati in spitalul suport de la Targu Jiu se plang de conditiile in care sunt nevoiti sa se trateze, dar si de comportamentul unor cadre medicale. Chiar o asistenta medicala de la spitalul din Targu Jiu reclama modul necorespunzator in care este tratata. continuă pe Adevărul

O fata a sarit de la etaj dupa ce mai multi mascati au intrat peste ea in casa, in Targu Jiu

O tanara in varsta de 20 de ani a sarit de la etaj dupa ce patru persoane, cu masti si manusi, au fortat usile a doua apartamente inchiriate de mai multe fete in Targu Jiu si au furat sume de bani.

Directorul societatii de gospodarire din Targu Jiu, internat in spital cu COVID-19. Un senator PSD si viceprimarul municipiului, in izolare

Directorul societatii Consiliului Local Targu Jiu, Alexandru Zaharia, a fost diagnosticat cu COVID-19 si a fost internat in spital.

VIDEO Accident cu doua victime pe centura municipiului Targu Jiu

Doua persoane au fost ranite dupa ce un autoturism a intrat in coliziune cu un TIR. Accidentul a avut loc astazi, pe centura municipiului Targu Jiu, dupa ce unul dintre soferi a intra pe contrasens.

Ministrul Sanatatii, despre explozia de infectari cu noul coronavirus: Nu ne ingrijoreaza. Sunt aproape 500 cazuri noi in ultimele 24 ore

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, astazi, la Targu Jiu, unde s-a aflat intr-o vizita in judetul unde s-a inregistrat primul pacient cu COVID-19 din Romania, ca nu este ingrijorat de explozia numarului de cazuri inregistrate in ultimele 24 de ore. 460 de noi imbolnaviri au fost confirmate de autoritati.

Se dau cate 500 de lei pentru acesti romani. Ce trebuie sa faca si care sunt conditiile

Un proiect care a ajuns la Camera Deputatilor, si-a fost adoptat, presupune ca unii romani vor primi cate 500 de lei. Sunt cateva conditii, iar acest demers vine ca o reparatie morala pentru.

Ludovic Orban, dupa sedinta de urgenta pe tema inundatiilor: Vor fi evaluate pagubele cat mai rapid, pentru a fi despagubiti proprietarii Care sunt zonele inca aflate in pericol (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat ca a participat la o sedinta de analiza la Centrul de Comanda al Interventiei, pe tema inundatiilor care s-au produs in tara in ultimele zile. La discutii au participat.

Soferii STB vor purta uniforma de la 1 iulie Cum arata, cat costa si care sunt nemultumirile

Soferii de pe mijloacele de transport public ale STB sunt obligati sa poarte uniforme incepand cu data de 1 iulie. Uniformele au costat 3,7 milioane lei, iar majoritatea au fost deja distribuite soferilor. Hazem Kansou, directorul STB spune ca decizia a fost luata ca urmare a sesizarilor venite de la calatori despre soferi care veneau la munca cu slapi, maiou si pantaloni scurti. Cine nu poarta uniforma, nu iese in traseu, spune directorul STB.

Ludovic Orban anunta ca in Romania va fi implementat programul SURE. Care sunt beneficiile pentru companii si angajati in contextul crizei provocate de pandemia de coronavirus (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, in cadrul unei dezbateri organizate la Ministerul Muncii, ca in Romania va fi implementat programul SURE, care presupune, printre altele, faptul ca angajatorii pot stabili.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )