Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ludovic Orban anunta ca in Romania va fi implementat programul SURE. Care sunt beneficiile pentru companii si angajati in contextul crizei provocate de pandemia de coronavirus (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban anunta ca in Romania va fi implementat programul SURE. Care sunt beneficiile pentru companii si angajati in contextul crizei provocate de pandemia de coronavirus (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, in cadrul unei dezbateri organizate la Ministerul Muncii, ca in Romania va fi implementat programul SURE, care presupune, printre altele, faptul ca angajatorii pot stabili. continuă pe B1

Ludovic Orban anunta ca Guvernul va sesiza CCR in legatura cu legea privind dublarea alocatiilor: Este un proiect in care nu sunt prevazute sursele de finantare (VIDEO)

Premierul a anuntat luni ca Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala cu privire la dublarea alocatiilor. Seful Executivului a anuntat ca sesizarea se va baza pe faptul ca in actul normativ care prevede.

VIDEO Ludovic Orban: Am putea aplica modelul de munca Kurzarbeit, care prevede un program flexibil pentru angajati

In Romania ar urma sa fie aplicat modelul Kurzarbeit, care presupune un program flexibil de munca, a anuntat luni premierul Ludovic Orban. Acesta a precizat ca modelul are oarecum un caracter de noutate in Romania, dar a fost aplicat in tari europene, in special in Germania, si a dat rezultate. incercam si noi sa aplicam acest sistem de program flexibil de munca. Trebuie sa fixam cadrul, a spus Orban.

Orban anunta un miliard de euro, bani europeni, pentru proiecte de distributie de gaze in Romania

Premierul Ludovic Orban anunta ca autoritatile intentioneaza sa investeasca un miliard de euro din fonduri europene in extinderea retelei de alimentare cu gaze naturale, obiectivul fiind acela de a dubla numarul gospodariilor conectate la aceasta retea.

Premierul verifica lucrarile la Aeroportul Brasov. Ludovic Orban: Obiectivul nostru e sa realizam toate conexiunile de care are nevoie Romania

UPDATE, 19 iunie, ora 12. 10 Premierul Ludovic Orban a revenit cu noi declaratii, in timpul vizitei desfasurate la lucrarile de la Aeroportul International Brasov, si le-a reiterat brasovenilor ca.

Premierul Orban anunta propunerea pentru data alegerilor locale

Guvernul va adopta saptamana viitoare proiectul de lege prin care va fi stabilita data alegerilor locale, iar propunerea este ca aceastea sa aiba loc pe 27 septembrie, a anutat, sambata, premierul Ludovic Orban.

Premierul Ludovic Orban: Atat tronsonul BRUA din Romania, cat si gazoductul Ungheni-Chisinau vor fi finalizate in acest an, ambele sub coordonarea Transgaz

Premierul Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca atat gazoductul Ungheni-Chisinau, cat si tronsonul romanesc din BRUA, gazoductul care va traversa Bulgaria, Romania, Ungaria si Austria, vor fi finalizate in.

LUDOVIC ORBAN: incercam sa aplicam modelul Kurzarbeit

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni ca in Romania ar urma sa fie aplicat modelul Kurzarbeit.

LUDOVIC ORBAN: incercam sa aplicam modelul Kurzarbeit

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni ca in Romania ar urma sa fie aplicat modelul Kurzarbeit.

Vesti proaste de la Ludovic Orban! Cat se va mai mentine starea de alerta in Romania?

Starea de alerta va fi mentinuta atat timp cat va fi necesar. Declaratia a fost facuta chiar de premierul Ludovic Orban. Primul ministrul avertizeaza ca pericolul nu a trecut iar nivelul de raspandire a virusului este, in continuare, extrem de ridicat. Asta dupa ce, in ultimele zile, s-au raportat peste 300 de cazuri noi de imbolnavire pe zi.

Ludovic Orban, despre evolutia pandemiei de coronavirus din ultimele zile: Cresterea nu e una care sa ne determine sa luam alte masuri de restrictie

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, in cadrul unui interviu pentru Romania TVca, desi datele din ultimele zile indica o sporire a cazurilor noi de COVID-19 in Romania, aceasta crestere nu.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )