Libnet.ro
UNICEF

17:00

Situatie HALUCINANTA in timpul unei curse de motociclism: Un concurent a fost aproape sa isi ucida un competitor (VIDEO)

B1 B1,
Situatie HALUCINANTA in timpul unei curse de motociclism: Un concurent a fost aproape sa isi ucida un competitor (VIDEO)

Gest inconstient in timpul unei curse de motociclism. Un concurent a fost aproape sa isi ucida un competitor dupa ce a apasat pe frana acestuia. Totul s-a intamplat intr-un moment in care cei 2 rulau cu. continuă pe B1

Un cunoscut artist german a disparut in timpul unei croaziere

Un fost star de televiziune si cantaret german, Daniel Kueblboeck, a fost dat disparut in timpul unei croaziere spre Canada si este posibil sa fi cazut in apa. Cantaretul in varsta de 33 de ani se.

Situatie HALUCINANTA! Un egiptean a fost arestat pentru ca a luat micul dejun cu o femeie (FOTO)

Un egiptean, aflat in Arabia Saudita, a fost arestat , dupa ce un video in care aparea luand micul dejun cu o femeie acoperita cu valul islamic a devenit viral pe o retea de socializare. in videoclip.

VIDEO Gest inconstient: un motociclist a actionat frana unui adversar in timpul unei curse

Italianul Romano Fenati a comis, duminica, un gest iresponsabil, in timpul cursei de Moto2, clasa anticamera a MotoGP, din cadrul Marelui Premiu al statului San Marino.

Doliu in lumea sportului! Un tanar jucator de rugby a murit in timpul unei petreceri

Un jucator de rugby britanic, in varsta de 16 ani, si-a pierdut viata in timp ce se afla intr-o tabara. Trupul sau neinsufletit a fost gasit intr-un lac din sudul Frantei. Harry Sykes era in.

APARITIE NEOBISNUITA a lui Elon Musk: Seful Tesla a fumat marijuana in timpul unei emisiuni live (VIDEO)

Elon Musk, CEO Tesla, a fumat marijuana in timpul unui show online, realizat de actorul de comedie Joe Rogan. in cele doua ore de transmisiune in direct Musk a baut whiskey si a fumat o tigara realizata din.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )