Libnet.ro
UNICEF

21:00

SLIDE Cele mai tari meciuri din week-end

Online Sport Online Sport,
SLIDE Cele mai tari meciuri din week-end

Onlinesport. ro prezinta in aceasta pagina tip slide cele mai tari meciuri ale sfarsitului de saptamana in campionatele de top ale Europei, dar si in prima liga braziliana unde finalul sezonului este tot mai aproape. continuă pe Online Sport

Cele mai tari 10 produse Porsche care nu sunt masini

Atunci cand Porsche nu face autoturisme de lux dezvolta produse minunate pentru viata noastra de zi cu zi, ingloband elementele tehnologice si de design care fac automobilele sale atat de populare. Cel mai scump obiect din colectia Porsche Design.

Angajatii romani genereaza printre cele mai mici venituri din Europa Centrala si de Est pentru multinationale

Angajatii romani genereaza printre cele mai mici venituri brute pentru fiecare euro, dolar sau leu primit de la angajator sub forma de remunerare din Europa Centrala si de Est ECE). Aceasta situatie afecteaza.

Regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Est sunt cele mai inovative industrial din Romania

Regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Est sunt cele mai inovative din punct de vedere industrial si singurele din Romania care nu se plaseaza pe ultima treapta la nivelul Uniunii Europeane, cea cu grad modest-scazut de inovare, potrivit unui raport al Comisiei Europene.

Top trei cele mai periculoase reptile din lume.

Sarpele marin Belcher este considerat cea mai periculoasa reptila din lume. Veninul acestei reptile care vietuieste in oceanul Pacific este de o suta de ori mai puternic decat cel al cobrei sau al sarpelui-tigru negru. Cea mai mare dintre reptile, crocodilul de apa sarata traieste in nordul Australiei si in sudul Asiei. Poate creste pana la 7 metri si poate ajunge sa cantareasca peste o tona si jumatate. Acesta creatura poate ucide si manca chiar si bivoli. In apa se misca la fel de repede ca .

Presedintele ANCOM: Utilizatorii romani platesc in prezent unul dintre cele mai mici tarife din UE la telefonia mobila

Reglementarea pietei de telecomunicatii din ultimii 10 ani a redus tarifele de terminare a apelurilor la puncte mobile cu aproape 70% de la 9,72 eurocenti in 2003, la 3,07 eurocenti in 2012, consumul mediu crescand exponential cu 269% in acesti 10 ani, iar acest lucru a stimulat concurenta, a stimulat investitiile operatorilor in retele si a functionat in beneficiul utilizatorilor a declarat astazi presedintele autoritatii de reglementare in comunicatii ANCOM), Catalin Marinescu, relateaza sursele de presa.

Marinescu, ANCOM: Utilizatorii romani platesc in prezent unul dintre cele mai mici tarife din UE la telefonia mobila, 2,2 eurocenti pe minut, de 7 ori mai putin decat in 2003

Reglementarea pietei de telecomunicatii din ultimii 10 ani a redus tarifele de terminare a apelurilor la puncte mobile cu aproape 70% de la 9,72 eurocenti in 2003, la 3,07 eurocenti in 2012, consumul mediu crescand exponential cu 269% in acesti 10 ani, iar acest lucru a stimulat concurenta, a stimulat investitiile operatorilor in retele si a functionat in beneficiul utilizatorilor65506;, a declarat marti presedintele autoritatii de reglementare in comunicatii ANCOM), Catalin Marinescu.

Cel mai cunoscut parfum din lume ar putea fi interzis

Chanel no. 5, unul dintre cele mai apreciate parfumuri din lume, ar putea fi interzis de Uniunea Europeana, dupa ce oamenii de stiinta au descoperit ca mai multe substante care intra in compozitie pot provoca alergii, conform Jurnalul National .

Transmisii TV - Catre trei meciuri din Euroliga si din Liga Nationala

In urmatoarele doua zile iubitorii baschetului vor avea posibilitatea sa urmareasca, in transmisiune directa, cate trei meciuri din Euroliga masculina respectiv din Liga Nationala de baschet masculin. Iata programul transmisiunilor oferite de.

Xi Jinping, enigmaticul print rosu care are cele mai multe sanse sa devina noul presedinte al Chinei

Xi Jinping are cele mai mari sanse sa devina noul presedinte al Chinei pentru urmatorul deceniu, acesta fiind primul lider nascut dupa instaurarea regimului fondat de catre Mao, in anul 1949, potrivit.

Xi Jinping, enigmaticul print rosu, are cele mai multe sanse sa devina noul ...

Xi Jinping are cele mai mari sanse sa devina noul presedinte al Chinei pentru urmatorul deceniu, acesta fiind primul lider nascut dupa instaurarea regimului fondat de catre Mao, in anul 1949, potrivit cotidianului Mirror, citat de b1. ro. In varsta de 59 de ani, este considerat o enigma pentru chinezi, fiind susceptibil ca detine de 10 ani postul de secretar general al PCC, partid pe care il va mosteni, dupa ce ii va lua locul lui Hu Jintao, in martie 2013. Fiul unui erou al revolutiei, Xi .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )