Libnet.ro
UNICEF

19:15

Regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Est sunt cele mai inovative industrial din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Est sunt cele mai inovative industrial din Romania

Regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Est sunt cele mai inovative din punct de vedere industrial si singurele din Romania care nu se plaseaza pe ultima treapta la nivelul Uniunii Europeane, cea cu grad modest-scazut de inovare, potrivit unui raport al Comisiei Europene. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri prezidentiale in SUA Care sunt cele mai importante momente ale zilei si serii electorale

Peste 200 de milioane de alegatori americani sunt asteptati, marti, la sectiile de votare pentru a-si alege presedintele in cadrul scrutinului prezidential din SUA. In cursa intra actualul presedinte al SUA, democratul Barack Obama, presedintele si republicanul Mitt Romney. Vezi in articol cand se deschid si se inchid urnele si cum se va desfasura marti cursa pentru Casa Alba.

Care sunt cele mai mari salarii din institutiile de stat

Salariul mediu din cel putin 10 institutii publice din Romania depaseste 1. 000 de euro net pe luna, potrivit Realitatea. net . Cele mai mari salarii se platesc la Ministerul Afacerilor Externe, iar printre cele mai mici la Administratia Prezidentiala.

Angajatii romani genereaza printre cele mai mici venituri din Europa Centrala si de Est pentru multinationale

Angajatii romani genereaza printre cele mai mici venituri brute pentru fiecare euro, dolar sau leu primit de la angajator sub forma de remunerare din Europa Centrala si de Est ECE). Aceasta situatie afecteaza.

Cele mai importante predictii tehnologice: cum va arata industria IT in 2013?

Industria IT a cunoscut in ultimii ani cele mai spectaculoase evolutii si revolutii in materie de inovare. Anul 2013 promite pastrarea trendului de pana acum cu o miza indeosebi pe segmentul portabilelor si a dispozitivelor mobile, a aplicatiilor de.

Traian Basescu, admiratorul Elenei Udrea: Este unul dintre cele mai bune produse ale politicii din ultimii ani!

Mihai Gidea a prezentat in cadrul emisiunii Sinteza Zilei un video in care prezinta parerea lui Traian Basescu cu privire la Elena Udrea ca politician: Este unul dintre cele mai bune produse ale politicii din.

Locul in care traiesc drapelurile. Aici se gasesc steagurile cu cele mai interesante povesti de viata

Steagurile isi traiesc viata, au momente de glorie si in final imbatranesc. Dar nu mor niciodata. Antena 3 a gasit locul in care ajung steagurile cu cele mai interesante povesti de viata. E vorba de.

Locul in care traiesc drapelele. Aici se gasesc steagurile cu cele mai interesante povesti de viata

Steagurile isi traiesc viata, au momente de glorie si in final imbatranesc. Dar nu mor niciodata. Antena 3 a gasit locul in care ajung steagurile cu cele mai interesante povesti de viata. E vorba de.

STUDIU Tinerii soferi sunt interesati mai mult de siguranta anvelopelor decat de consumul de carburant generat de acestea

Tinerii conducatori auto pun siguranta pe primul loc atunci cand vine vorba de anvelope, inaintea consumului de carburant generat de frecarea acestora cu asfaltul si inaintea zgomotului produs la rulare, reiese dintr-un studiu IPSOS, realizat in 15 tari europene si Africa de Sud, la comanda producatorului de anvelope Goodyear.

Rusia se lauda cu privatizarea partiala a companiilor de stat, insa cele mai multe operatiuni sunt nationalizari

Rusia evita sa vorbeasca despre nationalizari, dar se lauda ca programul de privatizari isi urmeaza cursul. Discursurile sunt inselatoare, iar faptele par sa dovedeasca exact contrariul, scrie La.

STEAUA - DINAMO SCOR FINAL 3 - 1. Vezi care au fost cele mai importante faze ale meciului!.

Formatia Steaua Bucuresti a invins, duminica seara, cu scorul de 3-1, echipa Dinamo, in derbiul etapei a XIV-a a Ligii I, disputat pe Arena Nationala, in care a revenit dupa ce la pauza a fost condusa cu 1-0. Golurile invingatorilor au fost marcate de Rusescu 63 din penalti, 83 si Szukala 87, in timp ce pentru oaspeti a inscris Alexe, in minutul 38. 0-1: Curtean l-a lansat in adancime pe Alexe, acesta l-a driblat pe Tatarusanu si a inscris in poarta goala. 1-1: Rusescu a transformat .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )