Libnet.ro
UNICEF

14:00

Smiley, prima reactie dupa ce a fost testat antidrog. Ce a anuntat iubitul Ginei Pistol

Playtech Playtech,
Smiley, prima reactie dupa ce a fost testat antidrog. Ce a anuntat iubitul Ginei Pistol

Artistul Smiley a fost amendat azi, pe Autostrada Bucuresti-Constanta, dupa ce a fost prins ca circula cu 153 de kilometri la ora. De asemenea, artistul a fost testat si pentru consumul de droguri, marturisind ca este pentru prima data cand a fost supus unei astfel de proceduri, de aici venind si stangacia sa de a . continuă pe Playtech

Vulpita, prima reactie dupa ce au aparut imagini cu ea pe internet

Care a fost prima reactie a Veronicai, dupa ce luni, Viorel a vazut mai multe imagini interzise cu ea in compania unui alt barbat. Aceasta a parasit platoul emisiunii Acces Direct in lacrimi. Prima reactie a Vulpitei dupa ce au aparut imagini cu ea pe internet Tanara din Blagesti, foarte suparata a recunoscut ca a .

CTP, prima reactie dupa titlul castigat de Simona Halep la WTA Praga: Simona a invins pandemia!

Simona Halep a castigat la Praga al 21-lea trofeu al carierei, dupa 6-2, 7-5 cu Elise Mertens. A fost un turneu disputat in conditii foarte grele, la revenirea dupa pauza provocata de pandemia de coronavirus. Exact acest lucru l-a remarcat si Cristian Tudor Popescu intr-un interviu acordat pentru Digi 24. Celebrul jurnalist a declarat chiar .

Ce a spus Simona Halep dupa titlul de la Praga! Prima reactie de la ceremonia de premiere

Simona Halep a castigat turneul de la Praga dupa victoria cu Elise Mertens, scor 6-2, 7-5, titlul cu numarul 21 al carierei. Este al doilea trofeu consecutiv pe care il castiga jucatoarea de pe locul 2 mondial, dupa cel de la Dubai. Si o victorie care vine chiar la revenirea in circuit dupa sase luni .

E oficial. Calin Popescu Tariceanu candideaza la Primaria Capitalei. Prima reactie

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, si-a depus candidatura pentru functia de primar general al Capitalei, spunand ca obiectivul sau este ca Bucurestiul sa devina o mare metropola. Tariceanu cantideaza pentru functia de primar general al Capitalei Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a intrat, oficial, in cursa pentru scaunul de primar general al Capitalei, dupa ce si-a depus .

Kei Nishikori a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Tenismenul japonez Kei Nishikori, aflat in Florida, a anuntat ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus si nu va participa la Mastersul 1000 WesternSouthern Open, mutat de la Cincinnati la New York.

Prima reactie a premierului Ludovic Orban dupa anuntul PSD privind motiunea de cenzura: Socoteala de acasa nu se potriveste cu socoteala din teren

Ludovic Orban a vorbit, luni, despre motiunea de cenzura pe care Partidul Social Democrat a anuntat ca o va depune astazi impotriva Guvernului. Potrivit premierului, acest act al PSD este unul iresponsabil si complet lipsit de logica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )