Libnet.ro
UNICEF

01:06

E oficial. Calin Popescu Tariceanu candideaza la Primaria Capitalei. Prima reactie

Playtech Playtech,
E oficial. Calin Popescu Tariceanu candideaza la Primaria Capitalei. Prima reactie

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, si-a depus candidatura pentru functia de primar general al Capitalei, spunand ca obiectivul sau este ca Bucurestiul sa devina o mare metropola. Tariceanu cantideaza pentru functia de primar general al Capitalei Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a intrat, oficial, in cursa pentru scaunul de primar general al Capitalei, dupa ce si-a depus . continuă pe Playtech

Calin Popescu-Tariceanu si-a lansat candidatura pentru Primaria Capitalei: Nu trebuie sa devina Micul Paris, el trebuie sa devina Marele Bucuresti

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, si-a depus, marti, candidatura la Primaria Generala a Capitalei. Bucurestiul trebuie sa isi gaseasca propria cale. Nu trebuie sa devina Micul Paris, el trebuie sa devina Marele Bucuresti, a declarat acesta.

Calin Popescu Tariceanu ataca Guvernul Orban: Politizarea institutiilor publice de catre Guvernul PNL nu se mai opreste!

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a rabufnit la adresa Guvernului Orban, intr-o postare pe Facebook, dupa ce directorul Laserului de la Magurele, cercetatorul Nicolae Zamfir a fost schimbat din functie fara nicio explicatie, iar in locul sau a fost numit chiar cel care il contesta la conducerea institutului.

Tariceanu si-a depus candidatura pentru Primaria Capitalei: Este nevoie de un proiect de amploare pentru dezvoltarea Bucurestiului in urmatorii 25-30 de ani

Eu am un proiect de anvergura pentru Capitala axat pe doua componente, unul care sa vizeze modernizarea actualului oras, si a doua componenta dezvoltarea orasului care va trebui sa includa localitatile din jurul Bucurestiului. Este nevoie de un proiect de amploare, de un proiect care sa aiba viziunea necesara pentru dezvoltarea orasului in urmatorii 25-30 de ani, a afirmat Calin Popescu Tariceanu dupa depunerea candidaturii.

Prima urgenta este Planul de Urbanism General, afirma Tariceanu, candidat la Primaria Capitalei

Prima urgenta pentru Bucuresti este elaborarea unui Plan de Urbanism General, a afirmat, marti, Cali.

Cristian Tudor Popescu, despre surpriza de la primaria Capitalei: Petre Roman

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a analizat campania electorala in care s-au lansat doi dintre candidatii cu sanse reale la fotoliul de edil al Bucurestiului: Gabriela Firea, primarul in functie, si Nicusor.

Surpriza in cursa pentru Primaria Capitalei. Sondajele nu mint, cine a iesit pe primul loc in preferintele bucurestenilor

Ultimele date din sondajele care arata preferintele bucurestenilor in cursa pentru Primaria Capitalei. Surprizele nu contenesc sa apara! Ce candidati ocupa primele locuri? Sondaj alegeri Primaria Capitalei: Care sunt preferintele bucurestenilor? Surprize, surprize! Lucrurile au luat o intorsatura cum putini s-ar fi gandit, iar zvonul controversat cum ca Nicusor Dan ar fi gay nu a .

Se dau 2.500 de lei de la Primaria Capitalei pentru aceste persoane. Gabi Firea a facut anuntul in campania electorala

Primaria Bucurestiului acorda femeilor care sufera de cancer mamar, pentru teste genetice care descopera posibila recidiva a acestei afactiuni, un ajutor in valoare de 2. 500 de lei. Gabriela Firea, actualul Primar, care se afla in campanie electorala pentru un nou mandat, a facut anuntul. Se dau cate 2. 500 de lei de la Primaria Bucurestiului pentru .

Gabriela Firea si-a depus candidatura la Primaria Capitalei: Am facut-o cu gandul la bucuresteni! Oamenii sunt cei mai importanti!

Gabriela Firea si-a depus duminica dupa-amiaza candidatura la Primaria Capitalei. Printre ceilelalti pretendenti la fotoliul de primar al Capitalei se mai numara si Nicusor Dan, sustinut de PNL si USR si Traian Basescu, din partea PMP, ultimul intrat in cursa.

Traian Basescu isi depune astazi candidatura pentru Primaria Capitalei

Fostul presedinte Traian Basescu isi depune azi, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru un nou mandat la Primaria Capitalei.

Fostul presedinte Traian Basescu isi depune astazi candidatura pentru Primaria Capitalei

Fostul presedinte Traian Basescu isi depune duminica, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru un nou mandat la Primaria Capitalei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )