Libnet.ro
UNICEF

13:30

Kei Nishikori a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Kei Nishikori a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Tenismenul japonez Kei Nishikori, aflat in Florida, a anuntat ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus si nu va participa la Mastersul 1000 WesternSouthern Open, mutat de la Cincinnati la New York. continuă pe Hotnews

inca un angajat al TVR a fost testat pozitiv cu coronavirus. Este al zecelea caz

TVR a transmis ca inca o persoana din Televiziunea Romana a fost testata pozitiv cu coronavirus, acesta fiind al zecelea caz. Datorita programului de lucru, aceasta nu a avut niciun contact la locul de munca. In.

Liga 1: Cinci jucatori de la UTA Arad, testati pozitiv cu noul coronavirus

UTA Arad, nou-promovata in Liga I, a anuntat, sambata, cinci cazuri de infectare cu noul coronavirus in randul jucatorilor.

Presedintele CJ Dolj, testat pozitiv cu coronavirus

Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, a fost confirmat cu Covid-19, dupa ce directorul de imagine al institutiei a fost testat pozitiv.

Cosmarul trait de un actor de la Teatrul National din Timisoara, testat pozitiv pentru COVID-19. Aduce acuzatii grave: Revoltator, oribil! Zilnic am sunat la DSP si cei de acolo ma directionau catre...

Un actor al Teatrului National din Timisoara a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Dupa o serie de evenimente total neplacute si clipe de cosmar din pricina incetitudinii bolii, Raul.

23 de studenti, infectati cu noul coronavirus dupa o excursie in Grecia

Un grup de 23 de studenti din asociatia studenteasca din Rotterdam, Olanda, au fost infectati cu noul coronavirus dupa o excursie in Grecia. Asociatia a fost exclusa din participarea la Eurekaweek, saptamana.

Prefectul Buzaului, confirmat cu COVID-19 Am incercat sa respect cu strictete toate regulile de prevenire a infectarii cu noul coronavirus, dar acesta nu m-a ocolit. Virusul nu iarta pe nimeni

Leonard Dimian, prefectul judetului Buzau a anuntat pe contul personal de Facebook ca a fost confirmat cu noul coronavirus, in ciuda faptului ca a incercat sa respecte toate masurile de siguranta recomandate.

Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj, are coronavirus: Sunt internat in spital. Am si alte boli asociate

Ion Prioteasa PSD), presedintele Consiliului Judetean Dolj, a fost testat pozitiv cu coronavirus. Acesta a declarat ca are o stare generala buna si nu prezinta niciun simptom. Totusi, griji exista pentru ca ar.

Focar de COVID-19 la o firma de conserve din Germania. 263 de romani au fost testati pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat in cursul serii de 14 august ca un numar de 263 de romani, ce lucreaza la o fabrica de conserve din Germaniaau fost testati pozitiv pentru SARS-CoV-2. Dintre.

Nou focar de Covid la un centru de plasament din Prahova: 22 de copii au fost depisatati pozitiv

Un nou focar de COVID-19, al 12-lea activ in judetul Prahova, a fost confirmat, sambata dupa-amiaza, la un centru de plasament din Valenii de Munte, 22 de copii fiind testati pozitiv pentru noul coronavirus pana la acest moment.

22 de agenti ai IPJ Timis, testati pozitiv cu coronavirus. Doar 13 se afla in izolare la domiciliu Reactia institutiei

Potrivit unui sindicat al politistilor din Timis, in cadrul Serviciului Rutier local, toti angajatii ar fi fost infectati cu noul coronavirus, cu o singura exceptie. IPJ Timis a reactionat la aceasta.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3154 seconds )