Libnet.ro
UNICEF

20:30

SNSPA isi suspenda toate activitatile didactice, in urma masurilor impotriva COVID-19

B1 B1,
SNSPA isi suspenda toate activitatile didactice, in urma masurilor impotriva COVID-19

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative va suspenda cursurile in perioada 10 - 13 martie, ca urmare a masurilor impotriva raspandirii coronavirusului. Decizia ii vizeaza doar pe studentii. continuă pe B1

Coronavirus: SNSPA isi suspenda toate activitatile pana pe 13 martie

Consiliul de Administratie al Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative SNSPA) a decis ca activitatile didactice la toate structurile academice din cadrul universitatii sa se suspende in perioada 10-13 martie 2020. De asemenea, reprezentatii universitatii au decis sa anuleze si toate evenimentele conferinte, lansari de carte, workshop-uri, dezbateri etc.

Noul coronavirus in Romania. SNSPA suspenda toate activitatile didactice, in perioada 10-13 martie 2020

SNSPA a anuntat luni suspendarea activitatilor didactice din cadrul universitatii pentru perioada 10-13 martie 2020, ca masura preventiva privind raspandirea noului coronavirus. Conferintele, dezbaterile, lansarile de carte deja programate vor fi suspendate, a anuntat conducerea facultatii.

Wizz Air isi suspenda zborurile pe rutele spre nordul Italiei in incercarea de a limita epidemia de coronavirus

Wizz Air, cel mai mare transportator low-cost din Europa Centrala si de Est, a anuntat duminica faptul ca isi suspenda zborurile pe rutele spre Treviso TSF) si Bergamo BGY) din cauza blocarii nordului Italiei ca urmare a masurilor de gestionare a epidemiei de coronavirus.

Wizz Air isi suspenda zborurile pe rutele spre nordul Italiei in incercarea de a limita epidemia de coronavirus

Wizz Air a anuntat ca isi suspenda zborurile pe rutele spre Treviso TSF) si Bergamo BGY) din cauza blocarii nordului Italiei ca urmare a masurilor de gestionare a epidemiei de coronavirus.

WIZZ AIR iSI SUSPENDA ZBORURILE PE RUTELE SPRE ITALIA

Wizz Air a anuntat astazi ca isi suspenda cursele pe toate rutele dintre Romania si Italia ca urmare a deciziei autoritatilor romane de a interzice toate zborurile dintre cele doua tari intre 9 si 23 martie 2020 inclusiv, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Wizz Air suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei, pana in 3 aprilie 2020 (VIDEO)

Compania aeriana Wizz Air a anuntat ca suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei pana pe 3 aprilie 2020, in incercarea de a limita raspandirea epidemiei de coronavirus, potrivit B1.

Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti isi suspenda cursurile, intre 9 si 31 martie (VIDEO)

Consiliul de Administratie al Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti s-a intrunit in regim de urgenta si a anuntat, duminica, ca suspenda cursurile si lucrarile practice, in.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )