Libnet.ro
UNICEF

20:15

WIZZ AIR iSI SUSPENDA ZBORURILE PE RUTELE SPRE ITALIA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
WIZZ AIR iSI SUSPENDA ZBORURILE PE RUTELE SPRE ITALIA

Wizz Air a anuntat astazi ca isi suspenda cursele pe toate rutele dintre Romania si Italia ca urmare a deciziei autoritatilor romane de a interzice toate zborurile dintre cele doua tari intre 9 si 23 martie 2020 inclusiv, conform unui comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Wizz Air isi suspenda zborurile pe rutele spre nordul Italiei in incercarea de a limita epidemia de coronavirus

Wizz Air, cel mai mare transportator low-cost din Europa Centrala si de Est, a anuntat duminica faptul ca isi suspenda zborurile pe rutele spre Treviso TSF) si Bergamo BGY) din cauza blocarii nordului Italiei ca urmare a masurilor de gestionare a epidemiei de coronavirus.

Wizz Air isi suspenda zborurile pe rutele spre nordul Italiei in incercarea de a limita epidemia de coronavirus

Wizz Air a anuntat ca isi suspenda zborurile pe rutele spre Treviso TSF) si Bergamo BGY) din cauza blocarii nordului Italiei ca urmare a masurilor de gestionare a epidemiei de coronavirus.

Wizz Air a suspendat zborurile din Romania catre nordul Italiei pana pe 3 aprilie

Compania aeriana Wizz Air a anuntat, astazi, printr-un comunicat de presa, ca suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei pana pe 3 aprilie 2020, in incercarea de a limita epidemia de coronavirus.

Compania aeriana Wizz Air a suspendat toate zborurile din Romania spre Trevizo si Bergamo

Compania aeriana Wizz Air a transmis, duminica, decizia de a anula zborurile spre nordul Italiei, ca urmare a carantinei instaurate din cauza epidemiei de coronavirus.

Wizz Air suspenda toate zborurile dintre Romania si Italia

Transportatorul low-cost Wizz Air a anuntat luni ca isi suspenda cursele pe toate rutele dintre Romania si Italia ca urmare a deciziei autoritatilor romane de a interzice toate zborurile dintre cele doua tari intre 9 si 23 martie 2020 inclusiv.

Curse anulate Wizz Air: cum iti poti recupera banii?

Wizz Air a anuntat ca isi suspenda cursele pe toate rutele dintre Romania si Italia ca urmare a deciziei autoritatilor romane de a interzice toate zborurile dintre cele doua tari intre 9 si 23 martie 2020 inclusiv.

Wizz Air suspenda zborurile catre nordul Italiei. Cand vor fi reluate

Wizz Air a anuntat duminica dimineata ca a luat decizia de a suspenda toate zborurile catre zonele din Italia care sunt blocate ca urmare a epidemiei de coronavirus.

Wizz Air suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei, pana in 3 aprilie 2020 (VIDEO)

Compania aeriana Wizz Air a anuntat ca suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei pana pe 3 aprilie 2020, in incercarea de a limita raspandirea epidemiei de coronavirus, potrivit B1.

Blue Air anunta anularea unor zboruri spre Italia. Despre ce curse este vorba

Compania aeriana Blue Air a anuntat duminica anularea unor zboruri catre Italia, pentru datele de 8 si 9 martie, in urma anuntului premierului italian Giuseppe Conte privind inchiderea unor mari zone din nordul peninsulei. Decizia Blue Air vine dupa ce si competitorul sau Wiiz Air a anulat zborurile spre Bergamo si Treviso pana pe 3 aprilie.

Decizia Wizz Air care schimba planurile a mii de romani. Ce a hotarat chiar acum compania

Epidemia care schimba fata lumii schimba si programul de zbor al companiillor aeriene. Nordul Italiei e in carantina de aproape o luna, in timp ce covid-19 se raspandeste in toata lumea. A fost declarata stare de urgenta internationala declansata de OMS. Cum isi vor recupera clientii banii Compania Wizzair a anuntat suspendarea pana pe 3 .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )