Libnet.ro
UNICEF

11:15

Coronavirus: SNSPA isi suspenda toate activitatile pana pe 13 martie

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: SNSPA isi suspenda toate activitatile pana pe 13 martie

Consiliul de Administratie al Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative SNSPA) a decis ca activitatile didactice la toate structurile academice din cadrul universitatii sa se suspende in perioada 10-13 martie 2020. De asemenea, reprezentatii universitatii au decis sa anuleze si toate evenimentele conferinte, lansari de carte, workshop-uri, dezbateri etc. continuă pe Hotnews

SNSPA isi suspenda toate activitatile didactice, in urma masurilor impotriva COVID-19

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative va suspenda cursurile in perioada 10 - 13 martie, ca urmare a masurilor impotriva raspandirii coronavirusului. Decizia ii vizeaza doar pe studentii.

Noul coronavirus in Romania. SNSPA suspenda toate activitatile didactice, in perioada 10-13 martie 2020

SNSPA a anuntat luni suspendarea activitatilor didactice din cadrul universitatii pentru perioada 10-13 martie 2020, ca masura preventiva privind raspandirea noului coronavirus. Conferintele, dezbaterile, lansarile de carte deja programate vor fi suspendate, a anuntat conducerea facultatii.

Wizz Air suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei, pana in 3 aprilie 2020 (VIDEO)

Compania aeriana Wizz Air a anuntat ca suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei pana pe 3 aprilie 2020, in incercarea de a limita raspandirea epidemiei de coronavirus, potrivit B1.

Wizz Air isi suspenda zborurile pe rutele spre nordul Italiei in incercarea de a limita epidemia de coronavirus

Wizz Air, cel mai mare transportator low-cost din Europa Centrala si de Est, a anuntat duminica faptul ca isi suspenda zborurile pe rutele spre Treviso TSF) si Bergamo BGY) din cauza blocarii nordului Italiei ca urmare a masurilor de gestionare a epidemiei de coronavirus.

Wizz Air isi suspenda zborurile pe rutele spre nordul Italiei in incercarea de a limita epidemia de coronavirus

Wizz Air a anuntat ca isi suspenda zborurile pe rutele spre Treviso TSF) si Bergamo BGY) din cauza blocarii nordului Italiei ca urmare a masurilor de gestionare a epidemiei de coronavirus.

WIZZ AIR iSI SUSPENDA ZBORURILE PE RUTELE SPRE ITALIA

Wizz Air a anuntat astazi ca isi suspenda cursele pe toate rutele dintre Romania si Italia ca urmare a deciziei autoritatilor romane de a interzice toate zborurile dintre cele doua tari intre 9 si 23 martie 2020 inclusiv, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Wizz Air suspenda toate zborurile dintre Romania si Italia

Transportatorul low-cost Wizz Air a anuntat luni ca isi suspenda cursele pe toate rutele dintre Romania si Italia ca urmare a deciziei autoritatilor romane de a interzice toate zborurile dintre cele doua tari intre 9 si 23 martie 2020 inclusiv.

Papa Francisc isi suspenda aparitiile in public

Papa Francisc isi suspenda aparitiile in public de teama coronavirusului, astfel ca el nu va aparea la slujba de duminica de la Vatican, dar va lua legatura cu credinciosii prin intermediul unei legaturi video, anunta Vaticanul.

Papa Francisc isi suspenda aparitiile in public de teama coronavirusului

Papa Francisc va vorbi duminica in fata pelerinilor de la Roma prin intermediul unei legaturi video, a anuntat Vaticanul. Reprezentantii Suveranului Pontif si-au exprimat ingrijorarea fata de pericolul raspandirii infectiilor cu noul coronavirus.

Universitatea de Medicina din Bucuresti isi suspenda cursurile pana la final de martie

Universitatea de Medicina si Farmacie din Bucuresti a decis duminica sa suspende cursurile si examenele pentru toti studentii pana la sfarsitul lunii martie. Decizia reprezinta un semnal important daca tinem cont ca este vorba de o universitate de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )