Libnet.ro
UNICEF

12:45

SOC in ROMANIA! Este vorba despre FLORIN PIERSIC! Fiul sau a facut ANUNTUL TRIST, iN LACRIMI!

B1 B1,
SOC in ROMANIA! Este vorba despre FLORIN PIERSIC! Fiul sau a facut ANUNTUL TRIST, iN LACRIMI!

Florin Piersic a povestit in urma cu ceva timpo conversatie tulburatoare pe care a avut-o cu fiul sau, Florin Piersic Jr. Eu am avut un moment mai trist in ultima vreme. Mi-a scris: Mai, tata,. continuă pe B1

Se intampla in lumea medicala din Romania! Este vorba despre un medic din Vaslui - Ce a putut face pentru un schimb de tura, e ireal

Medicul de la Serviciului de Ambulanta Judetean Vaslui acuzat de colegi ca nu resusciteaza pacienti in stop cardio-respirator a primit un avertisment. in plus ca masura disciplinara a fost mutat pentru.

SOC iN ROMANIA! L-au gasit SPANZURAT! OANA LIS a facut anuntul TRAGIC!

Oana Lisa distribuit pe profilul ei de Facebookstirea macabra care a ingrozit Romania. Este vorba despre sinuciderea criminalului din Timisoara, care a ucis un politist. Sotia lui Viorel Lis a fost.

ROMANIA, iN LACRIMI: Florin PIERSIC Jr., mesaj despre MOARTEA tatalui sau ...E extrem de DUREROS

Florin Piersic a povestit o conversatie tulburatoare pe care a avut-o cu fiul sau, Florin Piersic Jr. Eu am avut un moment mai trist in ultima vreme. Mi-a scris: Mai, tata, sa nu indraznesti sa ma l.

Florin Piersic revine pe scena dupa operatie, la 83 de ani

Florin Piersic s-a recuperat dupa operatia suferita la genunchi si revine pe scena de teatru la varsta de 83 de ani.

Roxana Minzatu: Absorbtia fondurilor europene de catre Romania este de 29 %, aproape de media europeana, deci nu suntem de certat

Absorbtia fondurilor europene de catre Romania este de 29%, aproape de media europeana 31%), deci nu suntem de certat, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Roxana Minzatu, la o intalnire cu presa ce a avut.

Lacrimi in muzica POPULARA! Biata IRINA LOGHIN! Medicii au confirmat! E vorba despre ACCIDENT VASCULAR

Irina Loghin a vorbit despre momentele teribile pe care le-a trait in urma cu sase luni! Vedeta a suferit un accident vascular, spre marea ingrijorare a fanilor vedetei.

Cushman Wakefield: Romania este in topul tarilor europene in ceea ce priveste dezvoltarea parcurilor de retail

Romania s-a aflat in 2018 pe pozitia a cincea la nivel european in ceea ce priveste livrarile de spatii comerciale in cadrul parcurilor de retail, fiind depasita in aceasta ierarhie doar de Franta, Spania, Marea Britanie si Italia, potrivit raportului.

Be EU. Divergente majore in domeniul transporturilor. Romania este dezavantajata

Pachetul Mobilitate, unul caruia i s-au opus cu vehementa statele din Europa Centrala si de Est, este unul dintre cele mai criticate proiecte legislative de pe agenda europeana, iar transportatorii din Est acuza.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )