Libnet.ro
UNICEF

06:46

Soc TOTAL la palat: Din pacate, regina a cedat! Vestea a cazut ca un trasnet: Nu va fi uitata niciodata

B1 B1,
Soc TOTAL la palat: Din pacate, regina a cedat! Vestea a cazut ca un trasnet: Nu va fi uitata niciodata

Un detaliu uitat despre Regina Marii Britanii a iesit de curand la suprafata. Desi isi alege cu grija tinutele, respectand cu strictete codul vestimentar regal, Elisabeta a II-a a uimit auienta in urma cu. continuă pe B1

Veste SOC despre marele actor Alexandru Arsinel. Din pacate, a CEDAT

Alexandru Arsinel s-a retras la munte din cauza caldurilor coplesitoare din ultima perioada l, asta, dupa ce s-a recules la mormantul parintilor sai, in Dolhasca. Suntem la Sinaia si o sa mai ramanem.

BLESTEM pentru BIANCA DRAGUSANU! A intrat in coma la spital! Din pacate nu s-a mai miscat! Fanii sunt in stare de SOC

Detalii incendiare din trecutul amoros al Biancai Dragusanu au iesit abia acum la suprafata! Prezentatoarea TV a avut partede o experienta traumatizanta inainte de a deveni vedeta cunoscuta de intreaga.

Bomba pe piata media: Ce decizie SOC au luat cei de Pro TV in privinta Andreei Esca! Din pacate, vedeta TV a facut prima anuntul...

Intoarsa de curand din concediu, Andreea Esca a postat pe retelele sociale o imagine cu prompterul care i-a lasat fara cuvinte pe fanii prezentatoarei Stirilor ProTV. Din nou la viata mea, a scris.

Veste SOC in showbiz-ul Romanesc... Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de indragitul designer Catalin Botezatu...

Din cauza programului incarcat, indragitul Catalin Botezatu are probleme de sanatate, fiind recunoscator ca in fiecare dimineata se trezeste. De asemenea, designerul isi face griji in ceea ce.

Cutremur la EXATLON! Trebuia sa fie CONCURENTUL SURPRIZA! Problemele de sanatate si-au spus cuvantul! Din pacate...

Participarea lui Marius Ivancea, alias Whats Up, la Exatlon, in echipa Faimosilor este surpriza reality-show-ului. Surse din anturajul vedetei au declarat ca pregatirea pentru competitia din Republica.

A MURIT! Din pacate, s-a stins in timpul OPERATIEI

O femeie din Marea Britanie, in varsta de 29 de ani, a murit in timpul unei operatii de modelare a fundului la o clinica din Turcia promovata de mai multe vedete de televiziune. Se presupune ca tanara a.

Ne ia in plin si ne intinde: Cabral Ibacka de la Pro TV, implicat intr-un teribil accident! Din pacate, vestile nu sunt deloc bune...

Cabral Ibacka a avut, luna trecuta, un accident rutier generat, se pare, de conditiile meteo nefavorabile. Acesta a povestit toata intamplarea pe blogul sau si, din fericire, a concluzionat cu faptul ca nu a.

Ce tragedie... Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de celebrul Giani din Las Fierbinti...

Actorul Constantin Dita, care il interpreteaza pe Giani in serialul Las Fierbinti, a marturisit ca a trecut prin clipe grele in 2017. Acesta a a vazut moartea cu ochii, din cauza unor accidente, apoi s-a.

Gata, totul s-a terminat... Ramas bun Viorel... Oana Lis a facut anuntul trist: Da, din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a marturisit ca in trecut a suferit si a fost atat de complexata din cauza kilogramelor in plus, incat chiar s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam momente cand nu ma.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o noua drama zguduie mult incercata familie: Din pacate este vorba de iubitul vedetei de muzica populara...

Interpreta de muzica populara Ionela Prodan, care s-a stins din viata in aprilie, a fost foarte discreta cu viata ei personala. Ea a fost casatorita cu politistul Traian Tanase, dar a ramas vaduva in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )