Libnet.ro
UNICEF

23:31

JO Soci: Rusia a castigat aurul si argintul la patinaj artistic proba de perechi

Hotnews Hotnews,
 JO Soci: Rusia a castigat aurul si argintul la patinaj artistic proba de perechi

Rusii Tatiana Volosojar si Maxim Trankov au cucerit medalia de aur in proba de perechi din cadrul concursului de patinaj artistic, miercuri, dupa programul liber, la Jocurile Olimpice de la Soci, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

JO 2014: Rusia a castigat titlul olimpic la patinaj artistic, proba pe echipe

Rusia a castigat primul titlu olimpic la competitia de la Soci, dupa ce s-a impus, duminica, in proba pe echipe la patinaj artistic.

Dubla pentru rusi in proba de perechi la patinaj artistic

Rusii au monopolizat primele doua trepte ale podiumului la patinaj artistic, proba perechilor, in timp ce lupta pentru bronz a mentinut suspansul pana la ultima pereche din concurs.

Evgeny Plyushchenko il duce in finala de patinaj artistic pe romanul Zoltan Kelemen

Patinatorul roman Zoltan Kelemen s-a calificat joi seara in finala de patinaj artistic de vineri, la programul liber, beneficiind joi de abandonul lui Evgeny Plyushchenko din programul scurt.

Singura melodie pe care spectatorii rusi au aplaudat la patinaj artistic

Spectatorii rusi prezenti in sala de patinaj artistic de la Sochi au aplaudat pentru prima oara in timpul unei melodii prezente in programul de concurs de la Jocurile Olimpice. Ei au apreciat in mod deosebit fondul sonor pe care au dansat la perechi canadienii Kirsten Moore-Towers si Dylan Moscovitch. Cantecul se numeste Larrons En Foire a lui Raphael Beau, un compozitor si pianist francez in varsta 37 de ani. Muzica sa a fost folosita si in coloana sonora a filmuluiMicmacs a tire-larigot din 2009. O puteti asculta mai jos.

Premiera la JO de iarna. Tina Maze si Dominique Gisin au castigat aurul in proba feminina de coborare

Tina Maze Slovenia) si Dominique Gisin Elvetia) au devenit campioane olimpice in proba feminina de coborare din cadrul concursului de la Soci, o premiera in istoria schiului alpin la JO. Cele doua sportive au.

Julia Lipnitsakia, printesa ghetii care a cucerit Rusia la Olimpiada de la Sochi

La doar 15 ani, Julia Lipnitsakia a reusit sa se faca remarcata cu ocazia performantei sale spectaculoase din cadrul concursului de patinaj artistic de la Olimpiada de iarna de la Sochi. A lasat publicul mut de uimire, a fost aplaudata minute in sir si felicitata de insusi Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, dupa obtinerea primei medalii de aur pentru Rusia.

Jocurile Olimpice de la Soci: Evgheni Plusenko s-a retras din proba individuala masculina

Patiaatorul rus Evgheni Plusenko, singurul reprezentant al tarii gazda, s-a retras, joi, din proba individuala masculina a Jocurilor Olimpice de la Soci din cauza unei accidentari la spate, potrivit AFP. La.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )