Libnet.ro
UNICEF

17:30

Un sofer de 38 de ani a murit in urma unui accident produs la plecarea de pe loc

Adevărul Adevărul,
Un sofer de 38 de ani a murit in urma unui accident produs la plecarea de pe loc

Accident rutier pe Dj 203 K, pe raza localitatii Bordusani. Doua autoturisme au fost implicate iar o persoana a ramas incarcerata. La fata locului au actionat echipaje de politie, pompieri si ambulanta. continuă pe Adevărul

Un pompier a murit in urma unui accident rutier in Mehedinti

Un subofiter de la Detasamentul de Pompieri Orsova si-a pierdut viata sambata seara intr-un grav accident de circulatie.

Noua romani, raniti in Spania in urma unui accident feroviar

Noua romani au fost raniti in Spania in urma unui accident feroviar produs ieri la Alcala De Henares.

Tragedie in POLITIE! A MURIT in urma unui infarct produs in timpul orelor de serviciu

Un angajat al Politiei Locale Buzau, in varsta de 57 de ani, a murit joi seara, subit. Agentului i s-a facut rau, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta.

Trafic ingreunat pe A1, din cauza unui accident. Imagini de la locul accidentului

Trafic ingreunat pe Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, din cauza unui accident care s-a produs la kilometrul 19 pe sensul de mers dinspre Pitesti. Trei autovehicule au fost implicate. Stire in curs de.

Mai muti londonezi au fost raniti usor, in urma unui incendiu la Gradina Zoologica

Gradina Zoologica din Londra a fost inchisa temporar, dupa ce, in urma unui incendiu care a izbucnit astazi dimineata, cativa angajati au fost raniti, unul ajungand la spital si alti opt primind ingrijiri la fata locului, informeaza bbc. com.

Masina de teren cu 4 persoane rasturnata intr-o prapastie din Apuseni: un tanar de 23 de ani a murit, soferul a disparut

Un accident mortal a avut loc, vineri noaptea, pe raza orasului Cimpeni, zona Certege, Coasta Vascului, pe un drum forestier. Un autoturism de teren, cu patru persoane la bord, s-a rasturnat intr-o prapastie.

O persoana a intrat in coma, in urma unui accident rutier

Accident rutier pe Dj 203 K, pe raza localitatii Bordusani. Doua autoturisme au fost implicate iar o persoana a ramas incarcerata. La fata locului actioneaza echipaje de politie, pompieri si ambulanta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )