Libnet.ro
UNICEF

05:30

Mai muti londonezi au fost raniti usor, in urma unui incendiu la Gradina Zoologica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai muti londonezi au fost raniti usor, in urma unui incendiu la Gradina Zoologica

Gradina Zoologica din Londra a fost inchisa temporar, dupa ce, in urma unui incendiu care a izbucnit astazi dimineata, cativa angajati au fost raniti, unul ajungand la spital si alti opt primind ingrijiri la fata locului, informeaza bbc. com. continuă pe Ziarul Bursa

Noua romani au fost raniti in urma accidentului feroviar din Spania; unul singur a fost spitalizat, restul au leziuni minore

Noua romani au fost raniti in urma accidentului feroviar produs vineri seara in Spania, dar dintre acestia unul singur a fost spitalizat, restul avand leziuni minore, anunta Ministerului Afacerilor Externe MAE), potrivit news. ro.

Noua romani au fost raniti in urma accidentului feroviar din Spania; unul singur a fost spitalizat, restul au leziuni minore

Noua romani au fost raniti in urma accidentului feroviar produs vineri seara in Spania, dar dintre acestia unul singur a fost spitalizat, restul avand leziuni minore, potrivit Ministerului Afacerilor Externe MAE).

Noua romani, raniti in Spania in urma unui accident feroviar

Noua romani au fost raniti in Spania in urma unui accident feroviar produs ieri la Alcala De Henares.

VIDEO Incendiu la Zoo din Londra: cateva persoane au fost ranite usor, un porc furnicar a murit

Gradina Zoologica din Londra a fost inchisa temporar, dupa ce, in urma unui incendiu care a izbucnit sambata dimineata, cativa angajati au fost raniti, unul ajungand la spital si alti opt primind ingrijiri la fata locului. Un porc furnicar a murit in incendiu, informeaza news. ro citand bbc. com.

VIDEO Incendiu la Gradina Zoologica din Londra: cateva persoane au fost ranite usor, un porc furnicar a murit

Gradina Zoologica din Londra a fost inchisa temporar, dupa ce, in urma unui incendiu care a izbucnit sambata dimineata, cativa angajati au fost raniti, unul ajungand la spital si alti opt primind ingrijiri la fata locului. Un porc furnicar a murit in incendiu, informeaza bbc. com.

Alba: O masina de teren s-a rasturnat intr-o rapa. Un tanar a murit si alti trei au fost raniti

Un tanar a murit si alti trei au fost raniti dupa ce masina de teren in care se aflau s-a rasturnat pe un drum forestier din judetul Alba, informeaza HotNews. in urma accidentului, soferul a.

Alba: Un tanar a murit si alti trei au fost raniti, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat pe un drum forestier

Un tanar a murit si alti trei au fost raniti in noaptea de vineri spre sambata dupa ce autoturismul de teren in care se aflau s-a rasturnat pe un drum forestier din zona localitatii Cimpeni din judetul Alba, soferul fugind de la fata locului si fiind gasit doar spre dimineata de politisti si dus la spital, transmite news. ro.

Grav accident de circulatie pe un drum national din Timis. Un barbat a murit, iar trei copii si mama lor sunt raniti

Un barbat a murit, iar trei copii, printre care unul de patru luni, au fost raniti in urma unui incident petrecut vineri pe drumul national 68 A, in judetul Timis.

Zeci de morti si raniti intr-un incendiu la o sala de gimnastica si o sauna din Coreea de Sud

Cel putin 30 oameni au murit si alti zece au fost raniti in urma unui incendiu ce a cuprins un centru comercial din orasul sud-coreean Jecheon, a anuntat, joi, brigada de Pompieri din Coreea de Sud,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )