Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un pompier a murit in urma unui accident rutier in Mehedinti

Adevărul Adevărul,
Un pompier a murit in urma unui accident rutier in Mehedinti

Un subofiter de la Detasamentul de Pompieri Orsova si-a pierdut viata sambata seara intr-un grav accident de circulatie. continuă pe Adevărul

Noua romani, raniti in Spania in urma unui accident feroviar

Noua romani au fost raniti in Spania in urma unui accident feroviar produs ieri la Alcala De Henares.

O persoana a intrat in coma, in urma unui accident rutier

Accident rutier pe Dj 203 K, pe raza localitatii Bordusani. Doua autoturisme au fost implicate iar o persoana a ramas incarcerata. La fata locului actioneaza echipaje de politie, pompieri si ambulanta.

Un sofer de 38 de ani a murit in urma unui accident produs la plecarea de pe loc

Accident rutier pe Dj 203 K, pe raza localitatii Bordusani. Doua autoturisme au fost implicate iar o persoana a ramas incarcerata. La fata locului au actionat echipaje de politie, pompieri si ambulanta.

Grav accident rutier in Dolj. Doua persoane au murit si alte patru au fost ranite

Doua persoane au murit si alte patru au fost ranite intr-un accident rutier petrecut vineri seara in judetul Dolj, dupa ce doua masini s-au ciocnit. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaj.

FOTO Accident rutier pe DN 7, intre un autotren si un microbuz: cel putin trei pasageri din microbuz sunt grav raniti. A fost activat Planul Rosu

Un accident rutier cu victime multiple s-a petrecut in aceasta dimineata, la Mintia, pe Drumul National 7. A fost activat Planul Rosu de Interventie. in accident au fost implicate un microbuz si un camion.

Accident rutier grav in Olt. O persoana a decedat

Un grav accident rutier s-a produs, sambata seara, 23 decembrie 2017, pe un drum din Olt, echipajele de prim-ajutor sosite la fata locului constatand decesul unei persoane.

Accident rutier grav pe DN 7 intre un autotren si un microbuz. A fost activat Planul Rosu

Un accident rutier cu victime multiple s-a petrecut in aceasta dimineata, la Mintia, pe Drumul National 7. A fost activat Planul Rosu de Interventie.

FOTO Accident rutier mortal pe soseaua Deva - Lugoj: un barbat a decedat, iar sotia si trei copii au fost raniti

Un accident rutier mortal a avut loc vineri dimineata pe soseaua Deva - Lugoj DN 68A), in zona localitatii Cosevita, de la limita judetelor Timis si Hunedoara.

Tragedie in POLITIE! A MURIT in urma unui infarct produs in timpul orelor de serviciu

Un angajat al Politiei Locale Buzau, in varsta de 57 de ani, a murit joi seara, subit. Agentului i s-a facut rau, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta.

Trafic ingreunat pe A1, din cauza unui accident. Imagini de la locul accidentului

Trafic ingreunat pe Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, din cauza unui accident care s-a produs la kilometrul 19 pe sensul de mers dinspre Pitesti. Trei autovehicule au fost implicate. Stire in curs de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )