Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un sofer a amenintat cu pistolul mai multi biciclisti, pe motiv ca au blocat traficul in zona Timpuri Noi din Capitala

Hotnews Hotnews,
 Un sofer a amenintat cu pistolul mai multi biciclisti, pe motiv ca au blocat traficul in zona Timpuri Noi din Capitala

Politistii fac cercetari dupa ce un sofer din Capitala a avut o altercatie cu un biciclist pentru ca ar fi incurcat circulatia, apoi acesta a iesit din masina si a indreptat un pistol spre el si spre ceilalti biciclisti care-l insoteau. continuă pe Hotnews

Bucuresti: Un sofer a amenintat cu pistolul mai multi biciclisti, pe motiv ca incurca traficul

Mersul pe bicileta este descurajat in Bucuresti, contrar trendului european. Lipsa de piste si soferii indisciplinati in trafic sunt doar doua dintre motive.

Alerta la Paris. Un barbat a atacat mai multi politisti cu un cutit. Doua persoane au murit

Un atac cu arma alba a avut loc la Prefectura politiei din Paris, la inceputul dupa-amiezii de joi, iar autorul a fost lichidat, potrivit presei franceze. Barbatul inarmat cu un cutit a atacat mai multi.

Motivul pentru care tot mai multi tineri fac infarct. Recomandarile medicilor pentru o inima sanatoasa

Infarctul miocardic acut apare tot mai des in cazul oamenilor tineri, explica prof. Dragos Vinereanu, seful sectiei Cardiologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, potrivit libertatea. ro. Avem.

Tragedie intr-un parc de distractii! Doi tineri au murit si mai multi au fost grav raniti dupa ce vagonul unui roller-coaster s-a prabusit

Vacanta tragica pentru doi tineri care au plecat intr-un parc de distractii din Mexic! Cei doi si-au pierdut viata, iar mai multe persoane au fost grav ranite, dupa ce vagonul unui roller-coaster s-a desprins de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )