Libnet.ro
UNICEF

08:00

Soferul beat care a lovit mortal o femeie, a fost retinut. Ce masura au dispus procurorii

Adevărul Adevărul,
Soferul beat care a lovit mortal o femeie, a fost retinut. Ce masura au dispus procurorii

Alflat sub influenta bauturilor alcoolice, soferul nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de intoarcere a unei autoutilitare si a accidentat mortal o femeie. continuă pe Adevărul

Un roman a fost retinut in Petrila, dupa ce a violat o femeie in Cehia. Tanarul s-a intors in tara, dar a fost prins de politisti

Un hunedorean care a violat o femeie in Cehia a fost retinut la Petrila. Barbatul avea emis un mandat de arestare european.

Barbatul de 63 de ani care a lasat insarcinata o fata de 13 ani a fost retinut de politie

Barbatul de 63 de ani, din comuna Negomir, jud. Gorj, acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o fata de 13 ani, in urma carora copila a ramas insarcinata, a fost retinut, marti noaptea, pentru 24 de ore. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca barbatul si-a recunoscut fapta.

Barbatul de 63 de ani care a lasat-o gravida pe vecina sa in varsta de 13 ani a fost retinut. Fata este colega de clasa cu fiica sa

Barbatul de 63 de ani, din comuna Negomir, banuit de savarsirea infractiunii de act sexual cu minor, a fost retinut pentru 24 de ore de politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale.

ULTIMA ORA Radu Mazare a fost retinut in Madagascar (surse)

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost retinut de autoritati in Madagascar, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare. Mazare are de executat o condamnare definitiva de 9 ani de inchisoare in dosarul privind retrocedarea plajelor.

UPDATE Radu Mazare a fost retinut in Madagascar

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost retinut de autoritati in Madagascar, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare. Mazare are de executat o condamnare definitiva de 9 ani de inchisoare in dosarul privind retrocedarea plajelor. 31 Politia Romana a confirmat ca un cetatean roman, condamnat la 9 ani de inchisoare a fost arestat miercuri in aceasta tara africana, primind un mandat de sase zile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )