Libnet.ro
UNICEF

23:15

Sofia Kenin, campioana la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Sofia Kenin, campioana la Australian Open

Jucatoarea americana Sofia Kenin a cucerit, sambata, titlul la Australian Open dupa o finala disputat contra lui Garbine Muguruza. continuă pe Online Sport

Muguruza - Kenin, finala Australian Open 2020 pe care nu o anticipa nimeni. Moment istoric in tenisul feminin

Distributia finalei de la Australian Open 2020 este cel mai mare soc furnizat de turneele de Mare Slem de la US Open 2015 incoace, atunci cand Flavia Pennetta, din postura de cap de serie 26, a infruntat-o pe conationala Roberta Vinci. Sambata, Garbine Muguruza o va infrunta pe americanca Sofia Kenin. Iata cateva date interesante despre o finala pe care nu ar fi mizat nimeni.

VIDEO Australian Open: Sofia Kenin a castigat primul Grand Slam din cariera - Victorie in trei seturi cu Garbine Muguruza

Sofia Kenin este noua campioana de la Australian Open, americanca trecandu-si in palmares primul trofeu de Grand Slam. A cedat primul set cu 4-6, lasand impresia ca nu gaseste solutii pentru jocul Garbinei Muguruza, dar Kenin a avut o evolutie complet diferita din actul al doilea. Americanca a profitat si de numeroasele erori ale ibericei, care a gresit in momentele importante ale partidei si i-a permis adversarei sa treaca in avantaj pe tabela. A fost 4-6, 6-2, 6-2 pentru jucatoarea de 21 de ani, dupa doua ore si trei minute de joc.

Sofia Kenin produce surpriza si ajunge in finala Australian Open

Americanca Sofia Kenin a eliminat-o in prima dintre semifinale pe lidera mondiala si favorita gazdelor Ashleigh Barty.

Sofia e Ostapenko II! Kenin a castigat finala Australian Open 2020. Muguruza, tolba plina cu greseli

Sofia Kenin 15 WTA) a castigat finala feminina de la Australian Open, invingand-o sambata pe Garbine Muguruza, scor 4-6, 6-2, 6-2. Potrivit ESPN, americanca a devenit doar a doua jucatoare din Era Open, dupa Jelena Ostapenko, care, disputand prima finala de Mare Slem a carierei, si-a adjudecat trofeul dupa ce pierduse primul set letona reusise asta la Roland Garros 2017, contra Simonei Halep).

SURPRIZA la Australian Open: Sofia Kenin a invins-o pe Garbine Muguruza si castiga, astfel, primul Grand Slam din cariera (VIDEO)

Sofia Kenin a castigat, sambata, finala Australian Open, invingand-o in trei seturi pe Garbine Muguruza, scor 4-6, 6-2, 6-2, la capatul unui meci de doua ore si trei minute. Este pentru prima oara cand.

Subestimata Sofia Sonya Kenin, finalista, dupa o victorie la Ash Barty. Povestile Australian Open 2020

Sofia Kenin, 21 ani, este cea mai tanara americanca ajunsa intr-o finala de Grand Slam de la Serena Williams incoace Wimbledon 2002). Desi in 2019 o invingea chiar pe Serena in turul trei la Roland Garros si este deja pe 15 in clasamentul mondial, prezenta ei in finala este o surpriza majora, mai ales in conditiile in care, in Statele Unite, prim-plan-ul le apartine altor jucatoare.

VIDEO Oficial, visul meu s-a implinit! Kenin si Muguruza, coplesite de emotii la premierea de la Australian Open

Sofia Kenin a revenit fantastic in finala cu Garbine Muguruza, castigand primul titlu de Mare Slem al carierei. Americanca a anuntat ca visul i s-a implinit, in timp ce spaniola nu si-a putut stavili lacrimile.

Sofia Kenin, in al noualea cer - Care a fost momentul din finala in care a reusit cele mai bune lovituri din viata ei

La 21 de ani, Sofia Kenin si-a trecut in palmares primul trofeu de Grand Slam, dupa ce a reusit sa o invinga pe Garbine Muguruza, fost lider mondial, in finala de la Australian Open. Americanca inca nu realizeaza ce performanta a reusit, declarand ca tot ce s-a intamplat in cele doua saptamani a fost ireal. Kenin a vorbit despre momentul din setul al treilea, la scorul de 2-2, cand a salvat trei mingi de break consecutive revenind de la 0-40: Au fost cele mai bune cinci lovituri din viata mea.

VIDEO Sofia Kenin, in finala dupa ce a invins-o pe Ashleigh Barty Duel cu Garbine Muguruza pentru titlu

Americanca Sofia Kenin, locul 15 WTA si cap de serie numarul 14, a invins-o, joi, cu scorul de 7-66), 7-5, pe australianca Ashleigh Barty, locul I WTA, calificandu-se pentru prima data in finala unui grand slam, la Australian Open.

Muguruza frange visul Simonei Halep la Australian Open 2020: a excelat cand a contat mai mult si va juca finala cu Kenin!

Garbine Muguruza completeaza finala Australian Open 2020, cu Sofia Kenin Statele Unite, 21 ani, 15 WTA). Ea a obtinut a patra victorie a carierei in fata Simonei Halep, impunandu-se in semifinala, dupa doua ore si cinci minute de lupta, scor 7-68), 7-5.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )