Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Australian Open: Sofia Kenin a castigat primul Grand Slam din cariera - Victorie in trei seturi cu Garbine Muguruza

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Australian Open: Sofia Kenin a castigat primul Grand Slam din cariera - Victorie in trei seturi cu Garbine Muguruza

Sofia Kenin este noua campioana de la Australian Open, americanca trecandu-si in palmares primul trofeu de Grand Slam. A cedat primul set cu 4-6, lasand impresia ca nu gaseste solutii pentru jocul Garbinei Muguruza, dar Kenin a avut o evolutie complet diferita din actul al doilea. Americanca a profitat si de numeroasele erori ale ibericei, care a gresit in momentele importante ale partidei si i-a permis adversarei sa treaca in avantaj pe tabela. A fost 4-6, 6-2, 6-2 pentru jucatoarea de 21 de ani, dupa doua ore si trei minute de joc. continuă pe Hotnews

SURPRIZA la Australian Open: Sofia Kenin a invins-o pe Garbine Muguruza si castiga, astfel, primul Grand Slam din cariera (VIDEO)

Sofia Kenin a castigat, sambata, finala Australian Open, invingand-o in trei seturi pe Garbine Muguruza, scor 4-6, 6-2, 6-2, la capatul unui meci de doua ore si trei minute. Este pentru prima oara cand.

Sofia Kenin, campioana la Australian Open

Jucatoarea americana Sofia Kenin a cucerit, sambata, titlul la Australian Open dupa o finala disputat contra lui Garbine Muguruza.

Sofia Kenin produce surpriza si ajunge in finala Australian Open

Americanca Sofia Kenin a eliminat-o in prima dintre semifinale pe lidera mondiala si favorita gazdelor Ashleigh Barty.

Australian Open: Alexander Zverev, la prima semifinala de Grand Slam din cariera

Alexander Zverev 7 ATP) si-a respectat statutul de favorit in fata lui Stan Wawrinka 15 ATP) si a obtinut calificarea in semifinale la Australian Open, cea mai buna performanta a carierei intr-un turneu de Grand Slam. Germanul s-a impus cu 1-6, 6-3, 6-4, 6-2, dupa doua ore si 19 minute de joc.

VIDEO Oficial, visul meu s-a implinit! Kenin si Muguruza, coplesite de emotii la premierea de la Australian Open

Sofia Kenin a revenit fantastic in finala cu Garbine Muguruza, castigand primul titlu de Mare Slem al carierei. Americanca a anuntat ca visul i s-a implinit, in timp ce spaniola nu si-a putut stavili lacrimile.

Sofia e Ostapenko II! Kenin a castigat finala Australian Open 2020. Muguruza, tolba plina cu greseli

Sofia Kenin 15 WTA) a castigat finala feminina de la Australian Open, invingand-o sambata pe Garbine Muguruza, scor 4-6, 6-2, 6-2. Potrivit ESPN, americanca a devenit doar a doua jucatoare din Era Open, dupa Jelena Ostapenko, care, disputand prima finala de Mare Slem a carierei, si-a adjudecat trofeul dupa ce pierduse primul set letona reusise asta la Roland Garros 2017, contra Simonei Halep).

Sofia Kenin, in al noualea cer - Care a fost momentul din finala in care a reusit cele mai bune lovituri din viata ei

La 21 de ani, Sofia Kenin si-a trecut in palmares primul trofeu de Grand Slam, dupa ce a reusit sa o invinga pe Garbine Muguruza, fost lider mondial, in finala de la Australian Open. Americanca inca nu realizeaza ce performanta a reusit, declarand ca tot ce s-a intamplat in cele doua saptamani a fost ireal. Kenin a vorbit despre momentul din setul al treilea, la scorul de 2-2, cand a salvat trei mingi de break consecutive revenind de la 0-40: Au fost cele mai bune cinci lovituri din viata mea.

VIDEO Sofia Kenin, in finala dupa ce a invins-o pe Ashleigh Barty Duel cu Garbine Muguruza pentru titlu

Americanca Sofia Kenin, locul 15 WTA si cap de serie numarul 14, a invins-o, joi, cu scorul de 7-66), 7-5, pe australianca Ashleigh Barty, locul I WTA, calificandu-se pentru prima data in finala unui grand slam, la Australian Open.

Subestimata Sofia Sonya Kenin, finalista, dupa o victorie la Ash Barty. Povestile Australian Open 2020

Sofia Kenin, 21 ani, este cea mai tanara americanca ajunsa intr-o finala de Grand Slam de la Serena Williams incoace Wimbledon 2002). Desi in 2019 o invingea chiar pe Serena in turul trei la Roland Garros si este deja pe 15 in clasamentul mondial, prezenta ei in finala este o surpriza majora, mai ales in conditiile in care, in Statele Unite, prim-plan-ul le apartine altor jucatoare.

Garbine Muguruza, dupa finala de la Australian Open: Ce revenire? Am fost in circuit. Nu am disparut

Garbine Muguruza s-a aratat dezamagita de evolutia sa in finala de la Australian Open, pierduta in fata americancei Sofia Kenin. Spaniola nu vede parcursul sau de la Melbourne ca o revenire. Ea a precizat la conferinta de presa ca nu a disparut nicaieri in ultimii ani, a participat la multe turnee, doar ca nu a mai reusit sa ajunga in finala la turneele de Grand Slam).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )