Libnet.ro
UNICEF

11:00

Softronic a vandut locomotive de 5 milioane euro catre cel mai mare operator feroviar din Europa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Softronic a vandut locomotive de 5 milioane euro catre cel mai mare operator feroviar din Europa

Producatorul craiovean de rame si locomotive electrice Softronic, controlat de antreprenori romani, a incheiat contractele de vanzare cu DB Schenker Rail Romania si DB Schenker Rail Ungaria, subsidiare ale DB Schenker Rail AG, cel mai mare operator de. continuă pe Wall-Street Ro

Softronic a vandut locomotive de 5 milioane euro catre cel mai mare operator feroviar din Europa

Producatorul craiovean de rame si locomotive electrice Softronic, controlat de antreprenori romani, a incheiat contractele de vanzare cu DB Schenker Rail Romania si DB Schenker Rail Ungaria, subsidiare ale DB Schenker Rail AG, cel mai mare operator de transport feroviar de marfa din Europa.

Infuzii de capital de peste 47 milioane euro la OTP Bank Romania si Porsche Bank Romania

Doua institutii financiare au beneficiat in noiembrie 2015 de infuzii de capital din strainatate, respectiv OTP Bank Romania si Porsche Bank Romania, in suma totala de 47,6 milioane euro, potrivit datelor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC).

OTP Group pierde circa 90 milioane euro din conversia creditelor in CHF

OTP Group estimeaza ca pierderea pe care o va avea dupa ce OTP Bank Romania va converti creditele acordate in franci elvetieni CHF) se ridica la 400 milioane lei, adica circa 90 milioane euro, daca toti clientii vor accepta oferta institutiei financiare.

Obiectivele Ministerului Energiei in 2016: Sa inceapa proiecte de peste 300 milioane euro, pregatirea unor privatizari

Ministerul Energiei si-a propus ca in acest an sa lanseze, cat mai rapid, programele operationale confinante cu bani bani europeni, in valoare de 313 milioane de euro. Institutia va continua sa pregateasca procesele de privatizare ale.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )