Libnet.ro
UNICEF

01:05

Solicitarea ferma a presedintelui CE pentru statele din UE. Este un gest important

Antena3 Antena3,
Solicitarea ferma a presedintelui CE pentru statele din UE. Este un gest important

Presedintele Consiliului European Donald Tusk a indemnat joi statele membre sa accepte cel putin 100. 000 de refugiati, pentru a diminua presiunea pe care criza refugiatilor, ce se acutizeaza, o exercita asupra. continuă pe Antena3

Iordania este o oaza de stabilitate si un model pentru statele din Orientul Mijlociu

ACTUALIZARE 14:39 Iohannis: Migratia va continua sa fie o provocare majora, trebuie aplicate masurile convenite Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, joi, ambasadorilor romani ca migratia va ramane o provocare majora la nivel european si vor trebui puse in aplicare masurile convenite, atat de relocare a imigrantilor, cat si de combatere a traficului de persoane, transmit surse din presa.

Zgonea propune vot prin corespondenta si pentru cetatenii din tara

Zgonea mai sustine ca se impune o analiza serioasa asupra oportunitatii implementarii acestui sistem si pentru cetatenii din tara.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, cere salarii mai mari pentru angajatii din primarii

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita cere salarii mai mari pentru angajatii din primarii si mai multa transparenta in achizitiile publice. Edilul a prezentat, in sedinta Comitetului Director al Asociatiei.

OMV da in judecata Turcia si ii cere despagubiri pentru retragerea din proiectul Nabucco

OMV, cel mai mare producator de petrol si gaze din Europa Centrala si de Est, a dat in judecata Turcia si pe premierul Ahmet Davutoglu, solicitand despagubiri pentru retragerea din proiectul de constructie a gazoductului Nabucco, potrivit publicatiei.

OMV da in judecata Turcia pentru retragerea din proiectul Nabucco

OMV, cel mai mare producator de petrol si gaze din Europa Centrala si de Est, a dat in judecata Turcia si cere despagubiri pentru retragerea din proiectul de constructie a gazoductului Nabucco.

PNL Sector 5 a lansat campania Carti pentru scolarii din Ferentari

Organizatia PNL Sector 5 da startul campaniei Carti pentru scolarii din Ferentari. Locuitorii sectorului 5 sunt invitati sa doneze carti pentru elevii din Ferentari, acestea urmand sa ajunga la copii in.

Valeriu Zgonea: E necesara implementarea cat mai rapida a votului prin corespondenta. Se impune o analiza asupra oportunitatii implementarii sistemului si pentru cetatenii din tara

Valeriu Zgonea a precizat joi ca este necesara implementarea cat mai rapida a votului prin corespondenta, in baza unui consens intre actorii institutionali si societatea civila. Totodata, presedintele.

Valeriu Zgonea sustine votul prin corespondenta si pentru cetatenii din tara

Valeriu Zgonea spune ca este necesara implementarea cat mai rapida a votului prin corespondenta, in baza unui consens intre actorii institutionali si societatea civila, el opinand totodata ca se impune o.

Ajutor nesperat pentru refugiatii din Siria. Ce club de fotbal doneaza 1 milion de euro!

Imigrantii sirieni ajunsi in Germania vor beneficia de un ajutor in valoare de un milion de euro, bani care vor fi donati de catre clubul Bayern Munchen pentru proiectele destinate refugiatilor.

Lovitura dura pentru bancile din Romania. Ce pregateste ANPC

Autoritatea Nationala pentru Protectia Concumatorilor ANPC) a initiat un proiect de lege prin care creditorii nu mai au dreptul sa majoreze dobanzi in timpul contractului sau sa impuna noi comisioane, iar vanzarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )