Libnet.ro
UNICEF

21:30

OMV da in judecata Turcia pentru retragerea din proiectul Nabucco

România Liberă România Liberă,
OMV da in judecata Turcia pentru retragerea din proiectul Nabucco

OMV, cel mai mare producator de petrol si gaze din Europa Centrala si de Est, a dat in judecata Turcia si cere despagubiri pentru retragerea din proiectul de constructie a gazoductului Nabucco. continuă pe România Liberă

OMV da in judecata Turcia si ii cere despagubiri pentru retragerea din proiectul Nabucco

OMV, cel mai mare producator de petrol si gaze din Europa Centrala si de Est, a dat in judecata Turcia si pe premierul Ahmet Davutoglu, solicitand despagubiri pentru retragerea din proiectul de constructie a gazoductului Nabucco, potrivit publicatiei.

OMV da in judecata Turcia si ii cere despagubiri pentru retragerea din proiectul Nabucco

Producatorul de petrol si gaze OMV actioneaza in instanta Turcia si pe premierul Ahmet Davutoglu, dupa ce aceasta tara s-a retras din proiectul Nabucco, preferand sa incheie un acord cu Rusia pentru.

Austriecii de la OMV dau in judecata Turcia pentru ca a renuntat la gazoductul Nabucco

Grupul austriac de petrol si gaze OMV a dat in judecata Turcia si pe premierul Ahmet Davutoglu la Tribunalul International de Arbitraj de la Washington, de pe langa Banca Mondiala ICSID), pe motiv ca a renuntat la proiectul gazoductului Nabucco, care trebuia sa alimenteze Uniunea Europeana cu gaze naturale din regiunea Marii Caspice.

Cel mai mare producator de petrol si gaze din Europa Centrala si de Est da in judecata Turcia

OMV, cel mai mare producator de petrol si gaze din Europa Centrala si de Est, a dat in judecata Turcia si pe premierul Ahmet Davutoglu, solicitand despagubiri pentru retragerea din proiectul de constructie a.

PNL Sector 5 a lansat campania Carti pentru scolarii din Ferentari

Organizatia PNL Sector 5 da startul campaniei Carti pentru scolarii din Ferentari. Locuitorii sectorului 5 sunt invitati sa doneze carti pentru elevii din Ferentari, acestea urmand sa ajunga la copii in.

Germania: Un centru pentru refugiati din nordul tarii, atacat cu un cocteil Molotov

Un centru pentru refugiati din nordul Germaniei a fost atacat vineri dimineata, cu un cocteil Molotov, aruncat de persoane necunoscute, a anuntat politia, informeaza agentia DPA. Dispozitivul incendiar a fost.

Cum arata centrele pentru imigranti din Romania

Imagini cu centrele pentru imigranti din Romania au fost prezentate, vineri, in exclusivitate la Antena 3. in tara noastra sunt sase centre de primire a imigrantilor, cu o capacitate totala de circa 1.

ANALIZA Fantoma Nabucco provoaca un nou razboi al conductelor in Europa. Iranul si Rusia, actori colaterali in noua disputa energetica

Grupul austriac de petrol si gaze OMV a dat in judecata Turcia pentru ca s-a retras din proiectul gazoductului Nabucco, provocand noi dezbateri geopolitice in privinta traseelor pentru livrarea energiei necesare Europei.

Ministrul german de Interne: UE ar trebui sa creeze o tabara de refugiati in Turcia pentru procesarea cererilor

Ministrul german de Interne, Thomas de Maiziere, a declarat ca Uniunea Europeana ar trebui sa creeze o tabara de refugiati in Turcia, unde sa se poata procesa cererile imigrantilor, informeaza Euronews. Ar.

Ministru german: UE ar trebui sa creeze o tabara de refugiati in Turcia, pentru procesarea cererilor

Uniunea Europeana ar trebui sa creeze o tabara de refugiati in Turcia, unde cererile refugiatilor sa poata fi procesate, a declarat ministrul german de Interne, Thomas de Maiziere, scrie Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )