Libnet.ro
UNICEF

05:30

Solicitarile lui Victor Ponta pentru ministrii Sanatatii si Educatiei. Mai multa calitate

Antena3 Antena3,
Solicitarile lui Victor Ponta pentru ministrii Sanatatii si Educatiei. Mai multa calitate

Premierul Victor Ponta le-a cerut ministrilor Educatiei si Sanatatii sa solicite mai multa calitate in actul de educatie si cel medical, in conditiile in care au fost alocate fonduri mai mari acestor. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii, luat la rost de Victor Ponta chiar in sedinta de Guvern: Daca vreti sa vorbiti in limba romana sa intelegem

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a fost luat de rost de premierul Victor Ponta chiar in sedinta de Guvern, informeaza B1 TV. Seful Executivului a fost nemultumit de modul in care Banicioiu a explicat m.

Ministrul Sanatatii, luat la rost de Victor Ponta chiar in sedinta de Guvern: Daca vreti sa vorbiti in limba romana sa intelegem, daca nu...

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a fost luat de rost de premierul Victor Ponta chiar in sedinta de Guvern, informeaza B1 TV. Seful Executivului a fost nemultumit de modul in care Banicioiu a explicat m.

Nicolae Banicioiu, apostrofat de Victor Ponta in sedinta Guvernului

Premierul Victor Ponta l-a apostrofat, miercuri, in sedinta Guvernului pe ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, ca nu explica pe limba romana ce solutii a gasit pentru tratamentul hepatitei C si.

UPDATE Un ministru fidel lui Victor Ponta il provoaca pe Liviu Dragnea si cere congres extraordinar in PSD/ Si Ministrul Economiei solicita congres

Sorin Grindeanu, presedintele PSD Timis si ministru al Comunicatiilor, cere intr-un comunicat de presa organizarea unui Congres extraordinar al PSD pana la jumatatea lunii octombrie pentru alegerea unui presedinte plin al partidului. Grindeanu, un fidel al lui Victor Ponta, il provoaca astfel pe Liviu Dragnea, proaspat ales presedintele interimar al partidului, care se afla intr-o relatie tensionata cu Ponta. Surse din PSD au declarat pentru HotNews. ro ca Dragnea nu isi doreste acum congres. UPDATE Si ministrul Economiei, Mihai Tudose, liderul PSD Braila, solicita organizarea cat mai rapida a unui congres. Liviu Dragnea a fost ales presedinte interimar al partidului pe 22 iulie, functie ce ar urma sa o ocupe pana la congresul programat sa aiba loc pe 16 noiembrie.

Victor Ponta, anunt despre majorarea salariului minim

Premierul Victor Ponta a anuntat miercuri ca Guvernul are pentru anul viitor o strategie de crestere semestriala a salariului minim, acesta urmand sa ajunga la 1 ianuarie 2017 la 1. 400 de lei, informeaza.

Victor Ponta: Strategia noastra prevede ca de la 1 iulie 2016 salariul minim sa fie 1.300 de lei, iar la 1 ianuarie 2017 - 1.400

Guvernul are pentru anul viitor o strategie de crestere semestriala a salariului minim, potrivit premierului Victor Ponta, care a subliniat ca acesta ar urma sa ajunga la 1 ianuarie 2017 la 1. 400 de lei, noteaza Ag.

Procesul intentat de liberalul clujean Mihai Seplecan lui Victor Ponta s-a mutat la inalta Curte. Liberalul il acuza pe premier de abuz de putere

Liberalul Mihai Seplecan, a fost audiat, miercuri, 9 septembrie, la inalta Curte de Casatie si Justitie in legatura cu plangerea pe care acesta, in calitate de co-presedinte executiv al PNL i-a formulat-o premierului Victor Ponta deoarece acesta nu a dispus organizarea de alegeri pentru functia d epreesdinte al CJ Cluj. Seplecan il acuza pe Ponta de abuz de putere.

Victor Ponta: Este cea mai buna veste pentru mine

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca se bucura ca dosarul sau este aproape finalizat, asa cum afirmase procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi, iar acest anunt este cea mai buna veste, pentru ca.

Reactia lui Victor Ponta dupa anuntul lui Kovesi ca ancheta in cazul sau este aproape de final

Premierul Victor Ponta a declarat ca se bucura de faptul ca dosarul in care este anchetat este aproape de final si a precizat ca isi dore Este o veste buna pentru mine. imi doresc sa am cat mai repede o solutie .

Victor Ponta, despre comasarea alegerilor: Sa vorbeasca Liviu si cu infierbantatii astia de la PNL. inainte fugeau de alegeri ca dracu de tamaie, acum vor in fiecare zi alegeri (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat ca propunerea presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, privind comasarea alegerilor, nu il intereseaza in mod deosebit, el nemaicandidand, dar ca ar fi bine pentru Guvern.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )