Libnet.ro
UNICEF

20:45

Somalia: Ministrul pentru Lucrari Publice a fost impuscat mortal, din greseala, de fortele de securitate

B1 B1,
Somalia: Ministrul pentru Lucrari Publice a fost impuscat mortal, din greseala, de fortele de securitate

Ministrul pentru Lucrari Publice din Somalia a fost impuscat mortal miercuri de fortele somaleze de securitate, dupa ce a fost confundat cu un militant islamist, informeaza Reuters. Abbas Abdullahi. continuă pe B1

Presedintele Gem Tv, post de televiziune de limba persana acuzat ca promoveaza cultura occidentala, a fost impuscat mortal la Istanbul

Saeed Karimian 45 de ani), fondatorul si presedintele postului de televiziune de limba persana Gem TV, a fost impuscat mortal in cartierul Saeed Karimian din Istanbul, alaturi de partenerul sau de afaceri din Kuweit, anunta BBC. Postul de televiziune Gem TV, care dubleaza seriale si emisiuni straine, in special occidentale, in limba persana si le difuzeaza in Iran, a fost criticat pentru difuzarea de programe tv considerate impotriva valorilor islamice si a fost acuzat ca promoveaza cultura occidentala.

Iranianul care a fondat postul Gem TV a fost impuscat mortal in Istanbul, dupa ce ar fi fost amenintat

Saeed Karimian, fondatorul si presedintele companiei de televiziune in limba persana Gem TV, a fost impuscat mortal in Istanbul, sambata seara, dupa ce ar fi primit amenintari din partea regimului de la Teheran, informeaza bbc. com.

Turcia: Presedintele unui post de televiziune de limba persana, impuscat mortal la Istanbul

Presedintele postului de televiziune de limba persana GEM TV, Saeed Karimian, a fost impuscat mortal la Istanbul de persoane necunoscute, informeaza BBC News. in varsta de 45 de ani,.

Soc in lumea televiziunii: A fost impuscat pe strada

Saeed Karimian, fondatorul si presedintele companiei de televiziune in limba persana Gem TV, a fost impuscat mortal in Istanbul, sambata seara, dupa ce ar fi primit amenintari din.

Eurostat contrazice datele prezentate public de ministrul pentru diaspora: Andreea Pastarnac afirmase ca mai multi copii romani s-au nascut in 2016 in strainatate decat in tara

Anul trecut, s-au nascut mai multi copii in diaspora decat in tara. A spus-o Andreea Pastarnac, ministrul pentru Romanii de Pretutindeni, la o conferinta privind politicile pentru.

Ministrul pentru Romanii de Pretutindeni, Andreea Pastirnac, citeaza Eurostat si afirma ca in 2016 s-au nascut mai multi copii romani in diaspora decat in tara. Eurostat sustine ca nu detine asemenea date

Ministrul pentru Romanii de Pretutindeni, Andreea Pastirnac, a declarat, marti in cadrul unui eveniment organizat de Ziua Tineretului, ca in anul 2016 s-au nascut mai multi copii romani in diaspora decat in tara.

Ministrul pentru Romanii de Pretutindeni, Andreea Pastirnac: in 2016, s-au nascut mai multi copii romani in diaspora decat in tara

Ministrul pentru Romanii de Pretutindeni, Andreea Pastirnac, a declarat, marti in cadrul unui eveniment organizat de Ziua Tineretului, ca in anul 2016 s-au nascut mai multi copii romani in diaspora decat in tara.

Drama nestiuta a lui Matteo: Tatal sau a fost impuscat pe cand avea sase ani

Este mereu cu zambetul pe buze, dar in spatele acestuia, Matteo ascunde o drama. Tatal artistului a murit impuscat la Revolutie. Mama e tot, ca pentru orice copil. E parintele care s-a.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )