Libnet.ro
UNICEF

22:46

SONDAJ Care anvelopa asigura o aderenta mai buna?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Care anvelopa asigura o aderenta mai buna?

Se dau doua anvelope, ambele produse in 2014, dar cu specificatii si design diferite. Una dintre ele este produsa dupa standardele si tehnologia din 2005, cealalta dupa standardele si tehnologia din 2014 desi ambele sunt fabricate efectiv in 2014, difera doar tehnologia de fabricatie, compozitia si designul). Am fost pus in fata acestui experiment la Hanovra, la TechShow, evenimentul prin care Continental isi prezinta noile tehnologii si inovatiile. continuă pe Hotnews

Acestea sunt telefoanele de top cu cea mai buna autonomie

Autonomia actualelor telefoane depinde intai de capacitatea bateriei, apoi de sistemul de operare. Cum majoritatea ruleaza Android, au fost testate cele mai noi smartphone-uri pentru a vedea cine iti e alaturi mai mult timp. LG G4, Samsung Galaxy S6 sau HTC One M9 sunt doar trei dintre cele mai noi telefoane. Totodata, sunt cele mai [] Acestea sunt telefoanele de top cu cea mai buna autonomie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Organizatiile de activisti, pentru o Romanie mai buna: Doar daca vor reusi sa se tina la distanta de extremism si violenta pot deveni reprezentante esentiale ale societatii civile

In ultimele saptamani au fost scoase la iveala mai multe scandaluri in care au fost implicati activisti de mediu. Doua exemple in acest sens sunt incidentul de pe Raul Alb, si, mai recent, scandalul celor doi.

Cea mai buna audienta pentru NBA din era post Michael Jordan

Finala NBA din acest an dintre Golden State Warriors si Cleveland Cavaliers a inregistrat cea mai ridicata audienta in randul fanilor din ultimii 17 ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )