Libnet.ro
UNICEF

01:06

Organizatiile de activisti, pentru o Romanie mai buna: Doar daca vor reusi sa se tina la distanta de extremism si violenta pot deveni reprezentante esentiale ale societatii civile

B1 B1,
Organizatiile de activisti, pentru o Romanie mai buna: Doar daca vor reusi sa se tina la distanta de extremism si violenta pot deveni reprezentante esentiale ale societatii civile

In ultimele saptamani au fost scoase la iveala mai multe scandaluri in care au fost implicati activisti de mediu. Doua exemple in acest sens sunt incidentul de pe Raul Alb, si, mai recent, scandalul celor doi. continuă pe B1

Ce poti face in contabilitatea unei firme pentru o evaluare mai buna

In functie de specificul fiecarei tranzactii, anumite metode de evaluare se pot dovedi foarte relevante pentru a obtine o evaluare mai buna in cazul unui exit, considera specialistii Taxhouse.

Acestea sunt telefoanele de top cu cea mai buna autonomie

Autonomia actualelor telefoane depinde intai de capacitatea bateriei, apoi de sistemul de operare. Cum majoritatea ruleaza Android, au fost testate cele mai noi smartphone-uri pentru a vedea cine iti e alaturi mai mult timp. LG G4, Samsung Galaxy S6 sau HTC One M9 sunt doar trei dintre cele mai noi telefoane. Totodata, sunt cele mai [] Acestea sunt telefoanele de top cu cea mai buna autonomie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

IAA: Ajutorul de stat pentru televiziuni si radiouri este bun doar daca se imparte tuturor

Ajutorul de stat pe care Guvernul vrea sa il acorde prin ordonanta de urgenta televiziunilor si radiourilor poate fi benefic atat timp cat ea este aplicata in mod egal tuturor operatorilor care produc acest tip de continut, indiferent de modul in care.

Cea mai buna audienta pentru NBA din era post Michael Jordan

Finala NBA din acest an dintre Golden State Warriors si Cleveland Cavaliers a inregistrat cea mai ridicata audienta in randul fanilor din ultimii 17 ani.

BRAT: E nevoie de ajutor de stat pentru toata presa. Ajutorul doar pentru TV va crea dezechilibre semnificative in media

Biroul Roman de Audit Transmedia apreciaza, intr-o pozitie transmisa luni presei, ca intentia guvernului de a oferi ajutor de stat posturilor care difuzeaza emisiuni informative, culturale si educative, este de apreciat, dar o astfel de iniativa e benefica si utila pentru toata media. Oferirea de ajutor de stat in domeniul audiovizualului, fara a sprijini in egala masura domeniul presei scrise si al mediului online, va crea dezechilibre semnificative in mass media, apreciaza BRAT, ca urmare a ordonantei de urgenta aprobata saptamana trecuta de guvern, referitoare la ajutorul de stat pentru operatorii din audiovizual.

BIAS 2015: Ultimele antrenamente pentru cel mai mare miting aviatic din Romania

Au mai ramas doua zile pana la cel mai mare miting aviatic din Romania, Bucharest International Air Show, ce va fi transmis in direct de Antena 3. Pregatirile si antrenamentele sunt in plina desfasurare pe.

Cinci alternative pentru pentru cel mai scump si performant smartphone romanesc lansat pana acum pe piata

Allview a lansat de curand pe piata din Romania smartphone-ul X2 Soul Xtreme, noul varf de gama pe segmentul phablet-urilor, un terminal dotat cu cele mai noi tehnologii pe piata, de la sistem de securitate prin amprentare digitala si pana la ecran cu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )