Libnet.ro
UNICEF

10:45

Sondaj: Peste 60% dintre germani se opun acordarii Nobelului pentru Pace Angelei Merkel

Hotnews Hotnews,
 Sondaj: Peste 60% dintre germani se opun acordarii Nobelului pentru Pace Angelei Merkel

Peste 60% dintre cetatenii germani se opun decernarii Premiului Nobel pentru Pace cancelarului Angela Merkel, conform unui sondaj al Institutului Forsa, informeaza site-ul cotidianului La Repubblica, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Numarul de angajati din industria serviciilor pentru afaceri va creste cu peste 60%

Industria serviciilor pentru afaceri a inregistrat o crestere accelerata in ultimii 10 ani, insumand, in prezent, peste 60. 000 de profesionisti, dintre care peste 30% in companii membre Asociatia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din Romania ABSL). Companiile din domeniu previzioneaza o crestere de peste 60% a numarului de angajati pana in 2017, conform unui studiu realizat recent de KPMG pentru ABSL Romania.

Sectorul serviciilor pentru afaceri va atinge pragul de 100.000 de angajati in 2017, in crestere cu peste 60% - studiu

Sectorul local de servicii de afaceri are in prezent peste 60. 000 de angajati si numarul acestora va creste cu peste 60% pana la 100. 000 de angajati in anul 2017, potrivit unui studiu realizat de KPMG pentru Asociatia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din Romania ABSL), care reprezinta acest sector in Romania. Aproximativ 25% dintre profesionisti sunt angajati in servicii de IT, aproape aceeasi pondere in externalizarea operatiunilor clientilor, iar 50% in servicii financiare si de contabilitate, resurse umane si altele, conform studiului, care a analizat activitatea din acest an a 29 dintre cele mai importante companii din industrie.

Numarul de angajati din industria serviciilor pentru afaceri va creste cu peste 60% pana in 2017

Numarul de angajati din industria serviciilor pentru afaceri va creste cu peste 60% pana in 2017, urmand sa fie depasit astfel pragul de 100. 000 salariati, conform unui studiu realizat de compania de audit si consultanta KPMG pentru Asociatia Liderilor.

Peste 50% dintre europeni cred ca vor fi afectati personal de pierderea biodiversitatii

Cel mai recent sondaj Eurobarometru al Comisiei Europene arata ca cetatenii europeni sunt ingrijorati de actualele tendinte privind biodiversitatea. Cel putin trei sferturi dintre acestia sunt de parere ca exista amenintari grave la adresa animalelor, a plantelor si a ecosistemelor la nivel national, european si mondial si mai mult de jumatate dintre acestia sunt de parere ca vor fi afectati personal de pierderea biodiversitatii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )