Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sondaj: rusii considera ca traiesc in cea mai buna perioada a tarii lor de la Revolutia Bolsevica din 1917

Adevărul Adevărul,
Sondaj: rusii considera ca traiesc in cea mai buna perioada a tarii lor de la Revolutia Bolsevica din 1917

Rusii considera ca traiesc in cea mai buna perioada a tarii lor de la Revolutia Bolsevica din 1917, arata un sondaj publicat astazi de Centrul Levada. continuă pe Adevărul

VIDEO Premiile Grammy 2017. Adele a dominat gala si a castigat 5 premii. Hello - cea mai buna piesa a anului

Adele, regina britanica a baladelor melancolice, a triumfat duminica seara la Premiile Grammy, decernate la Los Angeles, castigand cinci distinctii, printre care cel mai bun album si cea mai buna piesa a anului cu hitul sau, Hello. Marea sa rivala a fost Beyonce cu care a concurat la patru categorii importante, inclusiv cantecul anului, albumul anului, si cea mai buna interpretare solo.

Mama Serenei Williams da din casa. Ce se intampla cu cea mai buna jucatoare de tenis a lumii

Serena Williams a redevenit numarul 1 mondial dupa ce a reusit sa castige turneul de la Australian Open, devansand-o pe Angelique Kerber.

Cum gatim cea mai buna ciulama de ciuperci moldoveneasca. Ingredientul pe care nu trebuie nicicum sa-l adaugam

Ciulamaua moldoveneasca era gatita odonioara frecvent in nordul Moldovei, in special in zonele rurale, dar preparatul a devenit unul dintre mancarurile favorite ale romanilor.

Ilie Nastase, o decizie misterioasa: Romania joaca, astazi, in Fed Cup, dar nu-si va folosi cea mai buna jucatoare

Romania si Belgia se vor infrunta, astazi si maine, la Sala Polivalenta, in turul I din Grupa Mondiala II. Ordinea meciurilor a scos la iveala o mare surpriza.

Billboard: Directorul executiv al Spotify, cea mai puternica persoana din industria muzicala

Daniel Ek, presedinte si director executiv al companiei Spotify, a fost desemnat de revista Billboard cea mai puternica persoana din industria muzicala, dupa ce in clasamentul intocmit anul trecut antreprenorul in varsta de 33 de ani ocupa pozitia a zecea, scrie News. ro.

Cea mai scazuta temperatura din tara, la Miercurea Ciuc: minus 26 de grade Celsius

Cea mai scazuta temperatura din tara, in noaptea de sambata spre duminica, s-a inregistrat la Miercurea Ciuc, unde mercurul termometrelor a coborat pana la minus 26 de grade Celsius .

Minus 26 de grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din tara

Cea mai scazuta temperatura din tara, in noaptea de sambata spre duminica, s-a inregistrat la Miercurea Ciuc, unde mercurul termometrelor a aratat minus 26 de grade Celsius, informeaza Agerpres.

Este cea mai frumosa femeie din Anglia. Cum arata SUPER iubita unui star de la Manchester United (FOTO)

Fotbalistii au fost mereu in centrul celor mai frumoase fete. Nici unul dintre cei mai buni jucatori ai lui Manchester United nu avea cum sa faca exceptie de la regula. Chris Smalling, in.

Plangere PENALA depusa de Liviu Dragnea impotriva jurnalistului Mircea Marian. Instigare la atentat la siguranta nationala, cea mai GRAVA acuzatie

Dupa ce jurnalistul Mircea Marian a dezvaluit pe Facebook adresa in care locuieste Liviu Dragnea, presedintele PSD a decis sa-i faca acestuia o plangere penala. Mircea Marian este acuzat de mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )