Libnet.ro
UNICEF

17:00

Este cea mai frumosa femeie din Anglia. Cum arata SUPER iubita unui star de la Manchester United (FOTO)

B1 B1,
Este cea mai frumosa femeie din Anglia. Cum arata SUPER iubita unui star de la Manchester United (FOTO)

Fotbalistii au fost mereu in centrul celor mai frumoase fete. Nici unul dintre cei mai buni jucatori ai lui Manchester United nu avea cum sa faca exceptie de la regula. Chris Smalling, in. continuă pe B1

Cine este cea mai celebra Kylie? Minogue si Jenner au ajuns la proces

Kylie Minogue si Kylie Jenner au ajuns la proces si se judeca pentru brandul Kylie. Cantareata australiana detine drepturile de folosire a acestui nume, in diverse forme, in timp ce tanara din clanul Kardashian vrea sa si-l asigure pentru linia de produse cosmetice si nu numai.

Cea mai rara fotografie din lume a fost facuta in China: 500 de membri ai aceleiasi familii s-au reunit pentru a realiza arborele genealogic (FOTO)

Cea mai rara poza din lume a fost facuta in China. Peste 500 de membri ai aceleiasi familii s-au strans pentru a realiza o poza de colectie. Aceasta a fost cu ocazia Anului Nou Lunar care este.

Fara Halep, a treia cea mai buna jucatoare din Romania deschide Fed Cup: s-a stabilit ordinea meciurilor

Sala Polivalenta din Bucuresti va gazdui, sambata si duminica, confruntarile cruciale dintre Romania si Belgia in turul I din Grupa Mondiala II.

Liviu Dragnea, plangere penala impotriva jurnalistului Mircea Marian. Acuzatia cea mai grava: instigare la atentat la siguranta nationala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a facut o plangere penala jurnalistului Mircea Marian pe care-l acuza de mai multe infractiuni, cea mai dura este cea de instigare la atentat care pune in pericol securitatea nationala. Motivul: ziaristul a dezvaluit pe facebook adresa politicianului. Mircea Marian a ironizat demersul lui Dragnea: ma mir ca nu am fost arestat inca.

O bomba din Al Doilea Razboi Mondial provoaca cea mai mare evacuare pe timp de pace

Autoritatile din Salonic, al doilea oras ca numar de locuitori din Grecia, se pregatesc sa evacueze duminica pana la 72. 000 de persoane din mai multe cartiere, pentru a dezamorsa o bomba din Al Doilea Razboi Mondial. Este vorba despre cea mai mare evacuare pe timp de pace, transmite Reuters.

Si Biserica iese iN STRADA: Sfantul Sinod anunta CEL MAI MARE MARS din istoria Romaniei

Biserica Ortodoxa anunta ca va organiza cel mai mare mars din istoria Romaniei! in urma sedintei de lucru din 9 februarie, Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane in frunte cu.

Plangere PENALA depusa de Liviu Dragnea impotriva jurnalistului Mircea Marian. Instigare la atentat la siguranta nationala, cea mai GRAVA acuzatie

Dupa ce jurnalistul Mircea Marian a dezvaluit pe Facebook adresa in care locuieste Liviu Dragnea, presedintele PSD a decis sa-i faca acestuia o plangere penala. Mircea Marian este acuzat de mai.

Marine Le Pen a picat primul test electoral: Candidata extremei dreptei a fost umilita in direct de o femeie din Senegal (VIDEO)

Candidata partidului extremist Frontul National, Marine Le Pen, a avut joi seara parte de primul mare test din campania pentru alegerile prezidentiale din Franta ce vor avea loc in primavara. Aceasta a fost.

Ilie Nastase, o decizie misterioasa: Romania joaca, astazi, in Fed Cup, dar nu-si va folosi cea mai buna jucatoare

Romania si Belgia se vor infrunta, astazi si maine, la Sala Polivalenta, in turul I din Grupa Mondiala II. Ordinea meciurilor a scos la iveala o mare surpriza.

Cum vor fi decorurile in 2017? Maine se deschide Ambiente, cel mai mare targ din domeniul bunurilor de larg consum pentru casa

Targul Ambiente de la Frankfurt, cel mai mare show expozitional din domeniul bunurilor de larg consum dedicate casei, ce va marca pe parcursul a 5 zile 10-14 februarie 2017), alaturi de numeroase noutati care exprima accentul pus pe inovatie si inspiratia designerilor, tendintele care vor guverna in acest an decorurile de interior. Inovatie vs. Mainstream este una dintre temele pe care le va aborda profesorul Hansjerg Maier-Aichen in celebrele sale tururi ghidate ale targului. Una dintre cele mai importante atractii va fi, fara indoiala, show-ul tendintelor de interior identificate de Style Bureau bora. herke. palmisano pentru anul 2017 si care vor fi prezentate in zona GALERIA.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )