Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sora lui Mihai Gadea, despre inceperea noului an scolar in Spania: Copiii au un orar fix, indicatii stricte

Antena3 Antena3,
Sora lui Mihai Gadea, despre inceperea noului an scolar in Spania: Copiii au un orar fix, indicatii stricte

Sora lui Mihai Gadea a vorbit despre modul in care se vor desfasura cursurile in noul an scolar in Spania. Copiii vor avea un program strict pentru spalatul pe maini, circuite bine puse la punct pentru traseul la clase, iar toata lumea, inclusiv copiii de trei ani vor purta masti. continuă pe Antena3

Iohannis, despre inceperea noului an scolar in contextul cresterii masive a cazurilor de imbolnavire cu Covid-19: Activitatea in scoli va fi afectata

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, intrebat despre un eventual mesaj pe care l-ar transmite cadrelor didactice odata cu inceperea noului an scolar 2020 - 2021 in contextul crizei sanitare.

Alexandru Rafila, despre inceperea noului an scolar: Aceasta materie e foarte riscanta. Nu recomandam!

Cursul de muzica nu este recomandat in noul an scolar. Anuntul a fost facut de prof. Alexandru Rafila, in exclusivitate pentru Antena 3. Reprezentantul OMS al Romaniei sustine ca nu recomanda acest curs, iar daca se va face trebuie sa se foloseasca materiale audio.

Dr. Alexandru Rafila, despre inceperea anului scolar: Daca prelungim foarte mult invatarea virtuala, impactul asupra comportarii lor psiho-sociale va fi important

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS si Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a precizat, facand referire la inceperea noului an scolar, ca va fi dificil pentru un copil sa poarte o.

Ministerul Educatiei lanseaza un portal cu informatii despre inceperea noului an scolar 2020-2021

Monica Anisie, ministrul Educatiei si Cercetarii a anuntat marti, 1 septembrie, lansarea portalului educatiacontinua. edu. ro, un instrument online de informare privind reluarea activitatii in sistemul national de invatamant.

Dr. Virgil Musta, despre inceperea anului scolar: Cei mai multi copii care contracteaza virusul sunt asimptomatici si devin periculosi pentru ceilalti membri ai familiei

Dr. Virgil Musta, medic infectionist la Spitalul Victor Babes din Timisoara, sustine deschiderea scolilor pe 14 septembrie, insa trage si un semnal de alarma in acest sens, spunand ca numarul de.

Aparitie spectaculoasa la Sinteza Zilei. Mihai Gadea, fata in fata cu Emi, sora lui mai mica: Ce frumoasa esti!

Aparitie spectaculoasa joi seara la Sinteza Zilei. Mihai Gadea si-a revazut sora, in platoul Antenei 3. Gadea a declarat emotionat ca este cea mai mica sora a sa si a complimentat-o in momentul revederii.

Ghidurile pentru inceperea noului an scolar, de la gradinita pana la liceu. Ce scrie in documente

Ministerul Educatiei si Cercetarii a publicat ghidurile privind organizarea si desfasurarea activitatilor in unitatile de invatamant pentru anul scolar 2020-2021, in contextul epidemiei de.

Mihai Gadea, surpriza pentru telespectatori, la Sinteza Zilei: Ofera publicului o exclusivitate draga sufletului sau

In aceasta seara, Mihai Gadea ofera publicului o exclusivitate foarte draga sufletului sau. Un interviu cu sora sa care locuieste acum in Spania, la Madrid de aproape 25 de ani.

Mihai Gadea, surpriza pentru telespectatori, la Sinteza Zilei: Ofera publicului o exclusivitate draga sufletului sau

In aceasta seara, Mihai Gadea ofera publicului o exclusivitate foarte draga sufletului sau. Un interviu cu sora sa care locuieste acum in Spania, la Madrid de aproape 25 de ani.

Dana Budeanu, acuzatii grave la adresa autoritatilor: Spuneti-mi o regula care nu a fost contrazisa de o alta regula la doua zile, la o saptamana. Asta e o prosteala!

Dana Budeanu a vorbit marti, in exclusivitate, la Antena 3, in cadrul emisiunii lui Mihai Gadea, despre fenomenul COVID-19 si despre toate informatiile transmise de autoritati cu privire la efectele devastatoare produse de acest virus. Ce nedumeriri are Dana Budeanu despre noul coronavirus Nu de putine ori, creatoarea de moda, Dana Budeanu, a vorbit despre .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )