Libnet.ro
UNICEF

13 Mai.

Sora premierului Ponta, Alexandra Hertanu, a fost AUDIATA la DNA. Cum comenteaza Ponta

Antena3 Antena3,
Sora premierului Ponta, Alexandra Hertanu, a fost AUDIATA la DNA. Cum comenteaza Ponta

Update 11. 08 - Premierul Ponta, intrebat de jurnalisti cum comenteaza faptul ca sora lui este audiata la DNA in dosarul in care sotul acesteia e arestat preventiv sub acuzatia de deturnare de fonduri europene s. continuă pe Antena3

UPDATE Sora lui Victor Ponta, Alexandra Hertanu, a fost audiata la DNA Ploiesti/ Si mama premierului este asteptata in fata procurorilor

Sora premierului Victor Ponta, Alexandra Hertanu, a parasit joi sediul DNA Ploiesti, dupa doua ore de la momentul in care a sosit pentru a fi audiata in dosarul in care sotul ei, Iulian Hertanu, a fost arestat preventiv saptamana trecuta. Potrivit televiziunilor, care citeaza surse, si Cornelia Naum, mama premierului, este asteptata in fata procurorilor DNA sa ofere declaratii. 00 Alexandra Hertanu a parasit sediul DNA. Intrebata pentru ce a venit la DNA, aceasta a raspuns: Am avut ceva de recuperat, fara sa faca alte declaratii, apoi a plecat intr-un taxi.

UPDATE Sora lui Victor Ponta, Alexandra Hertanu, a fost audiata ca martor la DNA Ploiesti in dosarul sotului sau, arestat preventiv

Sora premierului Victor Ponta, Alexandra Hertanu, a parasit joi sediul DNA Ploiesti, dupa doua ore de la momentul in care a sosit pentru a fi audiata in dosarul in care sotul ei, Iulian Hertanu, a fost arestat preventiv saptamana trecuta. Potrivit televiziunilor de stiri, care citeaza surse judiciare, si Cornelia Naum, mama premierului, ar fi fost asteptata in fata procurorilor DNA sa ofere declaratii, dar informatia nu a fost confirmata. 00 Alexandra Hertanu a parasit sediul DNA. Intrebata pentru ce a venit la DNA, aceasta a raspuns: Am avut ceva de recuperat, fara sa faca alte declaratii, apoi a plecat intr-un taxi.

Sora premierului spune ca a fost de bunavoie la DNA

Sora premierului Victor Ponta, Alexandra Hertanu, audiata, joi, la DNA Ploiesti in dosarul in care sotul sau este arestat preventiv a spus intr-un mesaj pe Facebook, ca a mers de bunavoie la DNA pentru a recupera hard-disk-urile SC Exfin 2000, firma in care are calitatea de administrator si asociat, conform Mediafax.

Sora premierului Victor Ponta, Alexandra Hertanu, explica de ce a mers la DNA

Alexandra Hertanu, sora premierului Victor Ponta, sustine ca a mers joi la audieri la DNA ca sa-si recupereze calculatoarele pe care procurorii le-au luat de la firma de contabilitate, pentru ca acestea nu au nicio.

Sora lui Victor Ponta, Alexandra Hertanu: M-am dus de buna voie la DNA, sa recuperez niste hard-diskuri

Sora lui Victor Ponta, Alexandra Hertanu, afirma, intr-o postare pe Facebook, ca s-a deplasat de buna voie joi dimineata la sediul DNA Ploiesti pentru a recupera hard-diskurile apartinand SC EXFIN 2000, firma unde este administrator si asociat.

Alexandra Hertanu: Am fost de bunavoie la DNA pentru a recupera hard-diskurile de la firma

Sora premierului Victor Ponta, Alexandra Hertanu, a precizat, intr-o postare pe pagina de Facebook, ca a fost de bunavoie la sediul DNA Ploiesti pentru a recupera hard-diskurile firmei la care este.

Sora premierului Victor Ponta a fost audiata la DNA: Alexandra Hertanu, chemata ca martor in dosarul sotului sau (VIDEO)

Sora premierului Victor Ponta, Alexandra Hertanu, a fost audiata, joi, in calitate de martor la sediul DNA Ploiesti, in dosarul privind deturnarea de fonduri europene in care sotul acesteia, cumnatul premierului,.

Sora premierului Victor Ponta a fost audiata la DNA Ploiesti. Senatorul de Prahova Radu Oprea, citat ca martor in dosar

Alexandra Hertanu, sora lui Victor Ponta, a ajuns joi dimineata la sediul DNA Ploiesti pentru audieri in dosarul in care este implicat Iulian Hertanu, cumnatul premierului. Sora premierului a iesit dupa aproximativ doua ore de la audieri, fara sa faca declaratii.

Sora lui Ponta, audiata la DNA Ploiesti

Actualizare 11:36 Alexandra Hertanu a plecat de la DNA Alexandra Hertanu a parasit, in urma cu putin timp, sediul DNA Ploiesti, unde fusese audiata ca martor in dosarul sotului sau, Iulian Hertanu. --- * Victor Ponta, intrebat despre audierea surorii sale: Hai, ma, voi chiar sunteti seriosi?.

Victor Ponta, intrebat de jurnalisti cum comenteaza audierea surorii sale: Hai, mai, sunteti seriosi?

Sora premierului Victor Ponta, Alexandra Hertanu, este audiata, joi dimineata, de catre procurorii DNA de la Ploiesti. Prezent la inaugurarea unui bloc operator de la Spitalul Militar, Victor Ponta a avut o.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2756 seconds )