Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorana Cirstea, in extaz: Interviu emotionant dupa o victorie fantastica la Australian Open

Adevărul Adevărul,
Sorana Cirstea, in extaz: Interviu emotionant dupa o victorie fantastica la Australian Open

Cirstea e in turul III de la Australian Open dupa ce, anul trecut, a reusit un rezultat identic intr-un alt Grand Slam, la US Open. continuă pe Adevărul

Adversara de foc pentru Sorana Cirstea in turul II de la Australian Open. Dupa ce a castigat duelul 100% romanesc din primul tur, ea va intalni o dubla castigatoare de Grand Slam

Sorana Cirstea, locul 72 mondial in tenisul feminin, are o misiunecomplicata in turul al II-lea de la Australian Open 2021, unde o va intalni pe Petra Kvitova 9 WTA). Duelul de foc va avea loc miercuri, la.

Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi dupa ce a castigat duelul romanesc cu Patricia Tig

Sorana Cirstea este in turul doi de la Australian Open dupa ce a castigat fara nicio emotie, scor 6-2, 6-1, meciul disputat contra Patriciei Tig.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul al treilea al Australian Open. Romanca a invins-o pe jucatoarea Petra Kvitova

Sorana Cirstea s-a calificat miercuri, la Melbourne, in runda a treia a turneului Australian Open dupa o victorie de senzatie in fata jucatoarei de origine cehaPetra Kvitova, cu 6-4, 1-6,.

Sorana Cirstea, taietoarea de capete. Ce a spus CTP despre jucatoarea noastra

Sorana Cirstea, taietoarea de capete. Ce a declarat Cristian Tudor Popescu despre faimoasa noastra jucatoare de tenis. Locul 68 WTA a avut o victorie senzationala asupra Petrei Kvitova la Australian Open. Reusita tenismencei din Romania a atras atentia reputatului jurnalist. Ce a spus CTP despre jucatoarea noastra. Ce a spus CTP despre Simona Carstea Sorana .

Sorana Cirstea, dupa victoria spectaculoasa cu Petra Kvitova: Am simtit ca pot sa o inving in turul III de la Australian Open, romanca da peste o finalista de Grand Slam

Sorana Cirstea, locul 68 mondial in tenisul feminin la ora actuala, a produs una dintre surprizele turului II de la Australian Open 2021, in noaptea de marti spre miercuri, cand a eliminat-ojucatoarea.

Sorana Cirstea despre victoria cu Petra Kvitova: N-am avut nicio asteptare

Dupa 15 zile de carantina dura, Sorana Cirstea a furnizat surpriza, miercuri, in turul doi la Australian Open.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul 3 al Australian Open

Sorana Cirstea, locul 68 WTA, s-a calificat in trul al treilea al Australian Open, dupa ce a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-4, 1-6, 6-1, pe sportiva ceha Petra Kvitova, locul 8 WTA si cap de serie.

Sorana Cirstea si Irina Begu au urcat in clasamentul WTA

Sorana Cirstea si Irina Begu au urcat in clasamentul WTA dupa ce au jucat, saptamana trecuta, in sferturile de finala ale turneelor pre-Australian Open, Grampians Trophy, respectiv Gippsland Trophy.

CTP despre Sorana Cirstea: I se spunea taietoarea de capete. Explicatia oferita e savuroasa

Cristian Tudor Popescu analizeaza, de obicei, doar meciurile Simonei Halep. Astazi insa, a fost impresionat, de-a dreptul, de rezultatul obtinut de Sorana Cirstea 68 WTA), care a trecut de o adversara de elita, Petra Kvitova 8 WTA).

Sorana Cirstea a invins una dintre favoritele de la Australian Open

Sorana Cirstea 68 WTA) s-a impus, miercuri, in meciul contra Petrei Kvitova 8 WTA) cu 6-4, 1-6, 6-.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )