Libnet.ro
UNICEF

22:30

Sorana Cirstea si Irina Begu au urcat in clasamentul WTA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sorana Cirstea si Irina Begu au urcat in clasamentul WTA

Sorana Cirstea si Irina Begu au urcat in clasamentul WTA dupa ce au jucat, saptamana trecuta, in sferturile de finala ale turneelor pre-Australian Open, Grampians Trophy, respectiv Gippsland Trophy. continuă pe Ziarul Bursa

Sorana Cirstea, in sferturi la Grampians Trophy - Victorie mare cu Belinda Bencic

Sorana Cirstea s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Grampians Trophy WTA 500), dotat cu premii totale de 235. 820 dolari, dupa ce a invins-o pe elvetianca Belinda Bencic, a doua favorita, cu 7-5, 6-2, vineri, la Melbourne.

Irina Begu, eliminata in primul tur al Australian Open

Irina Begu, locul 74 WTA, a fost eliminata, luni, in primul tur al Australian Open, de jucatoarea Nina Stoijanovici din Serbia, locul 99 WTA.

Adversara de foc pentru Sorana Cirstea in turul II de la Australian Open. Dupa ce a castigat duelul 100% romanesc din primul tur, ea va intalni o dubla castigatoare de Grand Slam

Sorana Cirstea, locul 72 mondial in tenisul feminin, are o misiunecomplicata in turul al II-lea de la Australian Open 2021, unde o va intalni pe Petra Kvitova 9 WTA). Duelul de foc va avea loc miercuri, la.

Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi dupa ce a castigat duelul romanesc cu Patricia Tig

Sorana Cirstea este in turul doi de la Australian Open dupa ce a castigat fara nicio emotie, scor 6-2, 6-1, meciul disputat contra Patriciei Tig.

Irina Begu, eliminata de la Australian Open 2021. A fost invinsa de Nina Stojanovic din Serbia, scor 6-3 6-4

Irina Begu, locul 79 mondial in tenisul feminin, a fost eliminata de la editia din 2021 a Australian Open, luni dimineata, fiind invinsa de Nina Stojanovic 100 WTA) din Serbia, 6-3 6-4 dupa o ora si 43 de.

VIDEO Au lasat-o nervii pe Sorana Cirstea: Ati mai vazut asa ceva pe terenul de tenis?

Sorana Cirstea a oferit un moment mai putin intalnit pe terenurile de tenis. Enervata de faptul ca jocul nu ii iesea, sportiva noastra l-a parat arbitrei de scaun pe propriul antrenor, Adrian Cruciat. Momentul s-a viralizat rapid pe retelele sociale.

Irina Begu s-a oprit in sferturi la Gippsland Trophy (5-7, 1-6 vs Naomi Osaka)

Timp de zece game-uri, Irina Begu 79 WTA) s-a aflat la acelasi nivel cu Naomi Osaka 5-5). Diferenta din clasament si oboseala acumulata de jucatoarea noastra pe parcursul turneului Gippsland Trophy a stat pe teren aproape noua ore in primele trei meciuri) si-au spus in cele din urma cuvantul si a doua favorita a obtinut a 14-a victorie consecutiva in circuit si s-a calificat in semifinalele competitiei de la Melbourne: 7-5, 6-1 o ora si 16 minute de joc).

Sorana Cirstea, criza de nervi la adresa antrenorului. I-a cerut arbitrei sa-l avertizeze (VIDEO)

Sorana Cirstea a fost eliminata, sambata, in sferturile turneului Grampians Trophy de americanca Ann Li, scor 3-6, 1-6. Nemultumita de jocul sau, Sorana Cirstea si-a varsat nervii pe antrenorul ei, Adrian.

Sorana Cirstea eliminata in mai putin de o ora

Jucatoarea Sorana Cirstea a parasit turneul Grampians Trophy de la Melbourne in faza sferturilor de finala.

Sorana Cirstea a eliminat-o pe Belinda Bencic si continua in turneul celor mai carantinate jucatoare din Australia

Surpriza furnizata de Sorana Cirstea in optimile turneului Grampians Trophy.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3314 seconds )