Libnet.ro
UNICEF

23:45

Sorana Cirstea, mesaj emotionant pentru Halep: Este o jucatoare cu o consistenta extraordinara, merita sa fie numarul 1 mondial

Antena3 Antena3,
Sorana Cirstea, mesaj emotionant pentru Halep: Este o jucatoare cu o consistenta extraordinara, merita sa fie numarul 1 mondial

Sorana Cirstea a vorbit despre performanta Simonei Halep, proaspat instalata pe primul loc in clasamentul WTA. Sorana nu a apucat inca sa o felicite personal pe Simona pentru realizarea pe care. continuă pe Antena3

Presedintele WTA, mesaj emotionant pentru Simona Halep: Este o sportiva exemplara!

Steve Simon, presedintele Asociatiei Jucatoarelor Profesioniste de Tenis,a laudat-o pe Simona Halep, pentru evolutia din acest an, dar si pentru viata extrasportiva. Sa ajungi numarul 1.

Sorana Cirstea in optimi la Linz

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului WTA de la Linz, Austria, dotat cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari.

WTA Linz: Sorana Cirstea, calificata in optimile competitiei

Sorana Cirstea 37 WTA si cap de serie numarul cinci) a reusit sa se califice, miercuri, in optimile turneului WTA de la Linz, dupa ce a invins-o pe Alison Van Uytvanck 85 WTA - Belgia).

Simona Halep: Multe jucatoare mi-au scris pe Twitter, dar cel mai important mesaj l-am primit de la Serena Williams

Simona Halep s-a intors in tara in ziua in care a devenit in mod oficial noul lider al ierarhiei WTA. Mai multe jucatoare din circuit au felicitat-o pe Halep, insa cel mai important mesaj l-a primit de la Serena Williams, dupa cum a precizat numarul 1 WTA pe aeroportul Henri Coanda. Se actualizeaza.

Radu Banciu, despre Halep: Este ridicol sa devii numarul 1 intr-un sport in care tu nu ai castigat niciodata nimic (VIDEO)

Reusita Simonei Halep de a ajunge pe primul loc in clasamentului WTA nu i-a impresionat pe realizatorii B1TV, Radu Banciu si Dan Bara. Cei doi au comentat in editia de luni a emisiunii Unspe Metri.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )