Libnet.ro
UNICEF

21:15

Presedintele WTA, mesaj emotionant pentru Simona Halep: Este o sportiva exemplara!

Antena3 Antena3,
Presedintele WTA, mesaj emotionant pentru Simona Halep: Este o sportiva exemplara!

Steve Simon, presedintele Asociatiei Jucatoarelor Profesioniste de Tenis,a laudat-o pe Simona Halep, pentru evolutia din acest an, dar si pentru viata extrasportiva. Sa ajungi numarul 1. continuă pe Antena3

Recompensa pregatita de Federatia Romana de Tenis pentru Simona Halep: E suficient pentru o fata sensibila ca ea

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a afirmat ca, in acest moment, Simona Halep este cel mai bun ambasador al tarii noastre, dar recunoaste si ca forul pe care il conduce nu.

Klaus Iohannis, mesaj pentru Simona Halep: Profesionalismul si dedicarea au facut posibila aceasta extraordinara performanta

Simona Halep ocupa, incepand de luni,primul loc in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA). in clasamentul WTA Race la simplu, pentru Turneul Campioanelor,.

Avalansa de mesaje pentru Simona Halep: Sustinerea romanilor te poate motiva sa depasesti orice obstacol - Marian Dragulescu

Simona Halep a fost felicitata, sambata, pe retelele de socializare, de numerosi fosti si actuali sportivi pentru performanta de a ajunge pe locul 1 WTA, dintre acestia Nadia Comaneci notand ca succesul jucatoarei de tenis este binemeritat si gimnastul Marian Dragulescu mentionand ca orice obstacol poate fi depasit prin sustinerea romanilor.

VIDEO O noua sansa pentru Simona Halep de a deveni numarul 1 mondial

Simona Halep lupta, sambata, cu jucatoarea letona Jelena Ostapenko, in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Beijing. Daca o invinge, este cu un pas mai aproape de a fi numarul 1 mondial.

Sperietura pentru Simona Halep, la aeroport. Ce s-a intamplat

Simona Halep a revenit in tara, dupa turneul de la Beijing si a avut parte de o primire speciala la salonul oficial de la Aeroportul Otopeni - Henri Coanda. Vizibil emotionata, sportiva a avut parte si.

RASTURNARE DE SITUATIE pentru Simona Halep dupa ce a devenit numarul 1 mondial. Ce se iNTAMPLA ACUM

Duminica, in finala de la Beijing, Caroline Garcia o intalneste pe noul nr. 1 mondial de luni), romanca Simona Halep. Garcia a castigat primul set, cu 6-4. Fostul tenisman Ilie.

PRIMA VESTE PROASTA pentru Simona Halep dupa ce a devenit numarul 1 mondial

Duminica, in finala de la Beijing, Caroline Garcia o intalneste pe noul nr. 1 mondial de luni), romanca Simona Halep. Garcia a castigat primul set, cu 6-4. Fostul tenisman Ilie.

Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep

Chiar daca nu a fost fizic alaturi de Simona Halep in turneul de la Beijing, antrenorul australian Darren Cahill are o contributie majora la performanta atinsa de jucatoarea noastra.

Eu nu am avut curajul.... Ce mesaj a primit Simona Halep din partea Serenei Williams

Simona Halep a revenit luni in tara, la doua zile dupa ce a devenit cea mai buna jucatoare de tenis din lume. Aceasta a tinut o conferinta de presa in salonul prezidential de la Aeroportul.

O noua sansa pentru Simona Halep de a deveni numarul 1 mondial

Conditia este s-o invinga, sambata, pe jucatoarea letona Jelena Ostapenko, in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Beijing.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )