Libnet.ro
UNICEF

22:15

Sorana Cirstea s-a dezbracat. Fotografie de infarct aparuta cu romanca FOTO

Antena3 Antena3,
Sorana Cirstea s-a dezbracat. Fotografie de infarct aparuta cu romanca FOTO

Sorana Cirstea a fost eliminata de la Indian Wells de Venus Williams, insa a ramas in Statele Unite pentru o scurta vacanta la Miami. Sportiva noastra, aflata intr-o reala revenire de forma in ultimul a. continuă pe Antena3

SORANA CiRSTEA - VENUS WILLIAMS INDIAN WELLS LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGISPORT. Meci infernal pentru romanca

Sorana Cirstea a invins-o pe Monica Niculescu fara drept de apel, cu 6-2, 6-3, intr-un duel romanesc desfasurat joi, in prima.

VIDEO Indian Wells: Sorana Cirstea vs Venus Williams 3-6, 4-6/ Final de drum - Cirstea paraseste competitia californiana in turul al doilea

Sorana Cirstea 35 WTA) n-a gasit solutii pentru jocul americancei Venus Williams cap de serie numarul 8) si paraseste turneul de la Indian Wells inca din turul al doilea. Venus s-a impus in doua seturi, scor 6-3, 6-4, dupa o ora si 19 minute de joc. In actul secund, romanca a condus la un moment dat cu 3-1, insa n-a reusit sa mentina avantajul, permitandu-i adversarei sa-si adjudece patru game-uri consecutive.

INDIAN WELLS LIVE SORANA CiRSTEA-VENUS WILLIAMS ONLINE STREAM VIDEO DIGISPORT

Sorana Cirstea a invins-o pe Monica Niculescu fara drept de apel, cu 6-2, 6-3, intr-un duel romanesc desfasurat joi, in prima.

Sorana Cirstea, invinsa de Venus Williams, in turul al doilea al turneului de la Indian Wells

Sorana Cirstea, locul 35 WTA, a fost invinsa, duminica, de americanca Venus Williams, locul 8 WTA si cap de serie numarul 8, cu scorul de 6-3, 6-4, in turul al doilea al turneului de categorie Premier Mandatory de.

Sorana Cirstea a fost invinsa de Venus Williams si paraseste turneul de la Indian Wells

Sorana Cirstea, numarul 35 WTA, a fost invinsa duminica de americanca Venus Williams, locul 8 WTA si.

VIDEO Rezumatul meciului dintre Sorana Cirstea si Venus Williams. Cum a pierdut jucatoarea noastra in fata americancei de 38 de ani

Sorana Cirstea n-a avut nicio sansa in fata americanecie Venus Williams, care in ciuda virstei, ramane o jucatoare de top.

Live Text Sorana Cirstea vs Venus Williams (dupa ora 23:00)

Sorana Cirstea 35 WTA) si Venus Williams favorita numarul 8) se vor intalni intr-o partida a carei miza este calificarea in runda a treia a turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. Confruntarea va incepe dupa ora 23:00 si va putea fi urmarita in direct la Digi Sport 3 si Live Text pe HotNews. ro.

Live Text Sorana Cirstea vs Venus Williams 3-6, 3-1

Sorana Cirstea 35 WTA) si Venus Williams favorita numarul 8) se vor intalni intr-o partida a carei miza este calificarea in runda a treia a turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. Confruntarea poate fi urmarita in direct la Digi Sport 2 si Live Text pe HotNews. ro.

Indian Wells: Partida Sorana Cirstea vs Venus Williams se va disputa sambata, dupa ora 22:30

Pentru un loc in turul al treilea de la Indian Wells, Sorana Cirstea 35 WTA) se va duela cu americanca Venus Williams, cap de serie numarul 8. Partida va avea loc sambata si va incepe dupa ora 22:30 ora Romaniei).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )