Libnet.ro
UNICEF

13:15

Sorin Blejnar, fost sef ANAF, a fost eliberat din arest dupa sase luni

Antena3 Antena3,
Sorin Blejnar, fost sef ANAF, a fost eliberat din arest dupa sase luni

35 - Sorin Blejnar a fost eliberat din inchisoare. Fostul sef ANAF se afla de sase luni in Penitenciarul Rahova. Curtea de Apel Bucuresti a decis, joi, ca fostul sef al Agentiei. continuă pe Antena3

Fostul sef ANAF Sorin Blejnar, va fi eliberat din arest

Sorin Blejnar, fostul sef ANAF, va iesi din arestul preventiv. Judecatorii au decis inlocuirea masurii cu cea a controlului judiciar, potrivit Digi24.

Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar va fi eliberat din arest dupa 6 luni: Acesta va fi cercetat in continuare sub control judiciar

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis eliberarea din arest a lui Sorin Blejnar. Acesta se afla incarcerat din 12 noiembrie 2016 intr-un dosar in care este acuzat ca ar fi primit peste.

Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar a fost eliberat din arest dupa 6 luni: Acesta va fi cercetat in continuare sub control judiciar (FOTO, VIDEO)

UPDATE:in jurul orei 20:30, Sorin Blejnar a iesit pe poarta Penitenciarului Rahova. Fostul sef al ANAF a refuzat sa faca declaratii in fata presei si a fost preluat de o masina. Cele 6 luni.

Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar, eliberat din arest dupa aproape sase luni si judecat sub control judiciar

Fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, va fi eliberat din arest preventiv, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis joi, definitiv, inlocuirea acestei masuri preventive cu controlul judiciar pe o perioada de 60 de zile, Sorin Blejnar era in arest de aproape sase luni, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.

UPDATE Fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, a iesit din inchisoare

Fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Sorin Blejnar, a fost eliberat joi din Penitenciarul Rahova, unde se afla in arest preventiv, dupa ce masura a fost inlocuita cu controlul judiciar, a anuntat Antena 3. Sorin Blejnar se afla in arest preventiv din noiembrie 2016. Fostul sef al ANAF a fost trimis in judecata de procurorii DNA, pe 16 decembrie 2016, pentru trafic de influenta.

Fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, scapa de arestul preventiv

Fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Sorin Blejnar, va fi eliberat joi din Penitenciarul Rahova, unde se afla in arest preventiv, dupa ce masura a fost inlocuita cu controlul judiciar, anunta Antena 3. Sorin Blejnar se afla in arest preventiv din noiembrie 2016. Fostul sef al ANAF a fost trimis in judecata de procurorii DNA, pe 16 decembrie 2016, pentru trafic de influenta.

Sorin Blejnar scapa de inchisoare. Va fi eliberat si cercetat sub control judiciar

Sorin Blejnar iese din arestul preventiv. Fostul sef ANAF a fost arestat preventiv in noiembrie 2016, sub acuzatia ca, in calitate de sef ANAF, ar fi primit peste 12 milioane de lei pentru a-si.

INTERVIU Sorin Dumitrascu, fost director ANP: Guvernul Grindeanu nu a facut nimic pozitiv pentru imbunatatirea situatiei din inchisori, bugetul Penitenciarelor a fost redus cu 30 milioane euro / In Italia numarul infractiunilor a crescut de 3 ori imediat

Bugetul Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) a fost redus cu aproximativ 30 de milioane de Euro in 2017 de guvernul Grindeanu, iar un memorandum semnat de guvern in 2016 prin care se alocau 740,23 de milioane de Euro pentru modernizarea penitenciarelor nu este aplicat, spune intr-un interviu pentru HotNews. ro Sorin Dumitrascu, fost director al ANP, in prezent expert in penitenciare in programe europene. El vorbeste despre apropiata decizie-pilot a CEDO privind conditiile din penitenciare si despre experienta altor state: Italia, care a luat masuri de clementa pentru detinuti, a cunoscut o triplare a numarului infractiunilor imediat dupa aceasta decizie.

Precomenzile pentru Galaxy S8 au fost cele mai mari din istoria Samsung

Samsung a anuntat ca Galaxy S8 a doborat recordul in ceea ce priveste numarul de precomenzi pentru smartphone-urile proprii, potrivit news. ro. Producatorul coreean Samsung a facut public ca, asa cum se astepta inainte de lansare, precomenzile pentru Galaxy S8 au fost cele mai mari din intreaga istorie a companiei.

Jurase in biserica, la Alexandria, ca nu tradeaza! Daa tradat! Fost sef al spionajului comunist: Dragnea e GOLAN

Numele lui Dragnea este implicat intr-un nou scandal. Fostul ofiter al spionajului extern comunist, actualmente SIE, Silvian Ionescu face dezvaluiri nestiute despre seful PSD. Potrivit fostului sef al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )