Libnet.ro
UNICEF

20:45

Sorin Cimpeanu: Sunt peste 1 milion de tineri in categoria NEET invatamantul profesional va fi o alternativa viabila atunci cand va fi bun pentru copiii tuturor (VIDEO)

B1 B1,
Sorin Cimpeanu: Sunt peste 1 milion de tineri in categoria NEET invatamantul profesional va fi o alternativa viabila atunci cand va fi bun pentru copiii tuturor (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a afirmat ca peste 1 milion de tineri se regasesc in asa-zisa categorie NEET nu au loc de munca, nu merg la scoala si nu sunt angrenati in nicio alta forma de. continuă pe B1

Sorin Cimpeanu: Ministerul Educatiei isi doreste redeschiderea scolilor cat mai devreme posibil. Prioritate vor avea gradinitele, invatamantul primar, clasele a VIII-a si a XII-A, scolile cu acces deficitar la tehnologie (VIDEO)

Sorin Cimpeanu a precizat, duminica seara, in direct pe B1 TV, ca Ministerul Educatiei isi doreste redeschiderea scolilor cat mai devreme posibil, dar o astfel de masura va fi luata numai dupa discutii cu.

Sorin Cimpeanu, noul ministru al Educatiei: Redeschiderea scolilor reprezinta o urgenta. Gradual, se vor intoarce in banci elevii de gradinita si ciclu primar

Sorin Cimpeanu, noul ministru al Educatiei, a declarat ca redeschiderea scolilor este o sarcina urgenta a mandatului sau, pe langa bugetul pe care il va primi. Potrivie edupedu. ro, ministrul a afirmat.

Sorin Cimpeanu, despre schimbarea programei pentru clasa a IX-a: Nu vad posibil ca manualele sa fie gata in 2021

Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu a vorbit joi, la Adevarul Live, despre o schimbare a programei scolare, explicand ca anul acesta se va incepe cu clasa a IX-a. Ministrul a adaugat ca exista sanse mari ca noile manuale pentru clasa a IX-a sa nu fie gata in 2021, din cauza graificului strict.

Sorin Cimpeanu promite ca nu vor exista modificari la examenele elevilor din acest an: Predictibilitatea e importanta

Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu a declarat joi, la Adevarul Live, ca elevii care vor sustine examene in acest an scolar, nu vor avea surprize in privinta derularii acestora. Ministrul a subliniat importanta predictibilitatii si a dat asigurari ca va face tot ce tine de minister pentru a nu aduce modificari majore.

Sorin Cimpeanu, anunt important privind redeschiderea scolilor

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, spune ca redeschiderea unitatilor de invatamant se va produce a.

Sorin Cimpeanu isi propune sa ii convinga pe profesori sa se vaccineze anti-COVID-19: Exista, poate, o reticenta care va trebui depasita

Noul ministru al Educatiei isi propune sa ii convinga pe profesori sa se vaccineze anti-COVID-19. Liberalul Sorin Cimpeanu a promis ca isi va desfasura activitatea cu mandatul pe masa si ca va.

Sorin Cimpeanu: Un Bacalaureat diferentiat e absolut necesar. Trebuie analizat cu foarte multa atentie acest proiect (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, proaspat investit in functia de ministru al Educatiei, a declarat ca sustine organizarea Bacalaureatului diferentiat, care sa tina cont de dorintele candidatilor de dezvoltare personala.

Sorin Cimpeanu: Ar fi bine sa nu se exprime colegii din coalitie cu privire la alegerile PNL

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei din partea PNL, a reactionat la criticile aduse public de Dacian.

Sorin Cimpeanu: Elevii de clasa a IX - a trebuie sa intre in toamna pe un curiculum nou. Din pacate, e foarte putin probabil ca acestia sa aiba manuale

Sorin Cimpeanu a declarat joi, la preluarea mandatului de ministru al Educatiei, ca e foarte putin probabil ca elevii care vor incepe in toamna clasa a IX-a sa aiba manuale pe banci. Acesta a precizat ca.

Sorin Cimpeanu: Trebuie sa ne concentram pe deschiderea scolilor, pe care ne-o dorim cat mai rapid va permite situatia epidemiologica

Sorin Cimpeanu a preluat, joi dimineata, sefia Ministerului Educatiei de la colega sa de partid, Monica Anisie. El a precizat ca toata lumea isi doreste redeschiderea cat mai rapida a scolilor, dar acest.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )