Libnet.ro
UNICEF

21:45

Sorin Grindeanu are un partid in spate. Anuntul facut in aceasta seara de Daniel Constantin

Antena3 Antena3,
Sorin Grindeanu are un partid in spate. Anuntul facut in aceasta seara de Daniel Constantin

Presedintele partidului Pro Romania, Daniel Constantin, afirma ca va sustine in continuare un guvern condus de Sorin Grindeanu si apreciaza ca situatia din prezent este un moment de cotitura pe. continuă pe Antena3

Grindeanu are programata maine o intalnire cu un partener strategic pe securitatea nationala: ministrul britanic al Apararii

Premierul Sorin Grindeanu are programata pentru joi o intalnire cu ministrul britanic al Apararii, Michael Fallon, anunta Ambasada UK. Marea Britanie este unul dintre principalii parteneri strategici ai Romaniei in sectorul securitatii. Intalnirea e anuntata pe fondul tensiunilor majore din PSD, cu premierul grindeanu aflat sub presiune majora din partea lui Liviu Dragnea sa demisioneze.

BREAKING NEWS Premierul Sorin Grindeanu i-a anuntat pe liderii PSD ca nu demisioneaza - surse

Premierul Sorin Grindeanu i-a anuntat cu putin timp in urma pe liderii PSD ca nu demisioneaza, acesta fiind al patrulea refuz in ultimele zile, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Grindeanu a facut anuntul in sedinta Comitetului Executiv al partidului, dupa ce liderii partidului i-au reprosat neindeplinirea mai multor masuri din programul de guvernare.

Premierul Sorin Grindeanu i-a anuntat pe liderii PSD ca nu demisioneaza - surse

Premierul Sorin Grindeanu i-a anuntat cu putin timp in urma pe liderii PSD ca nu demisioneaza, acesta fiind al patrulea refuz in ultimele zile, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Grindeanu a facut anuntul in sedinta Comitetului Executiv al partidului, dupa ce liderii partidului i-au reprosat neindeplinirea mai multor masuri din programul de guvernare.

Anuntul categoric facut de premierul Sorin Grindeanu in aceasta seara

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat, in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, ca nu se retrage din functia de prim-ministru si a afirmat ca, in 20 de ani de politica, nu a avut campanie.

ULTIMA ORA: BIROUL DE PRESA AL GUVERNULUI A FACUT ANUNTUL !!! SORIN GRINDEANU TOCMAI A (FOTO)

Scandal monstru pe scena politica. Liviu Dragnea, sustinut voalat inclusiv de Gabriela Firea, i-ar fi cerut demisia lui Sorin Grindeanu. Pe lista neagra a sefului PSD mai sunt cinci ministri. Detalii.

VIDEO Sorin Grindeanu: Nu-mi dau demisia, voi ramane premier pana cand Iohannis va desemna un alt candidat din partea PSD. Dragnea mi-a oferit functii ca sa demisionez

Premierul Sorin Grindeanu a declarat miercuri noaptea ca nu demisioneaza de la sefia Guvernului pana cand presedintele Iohannnis nu va oferi garantii ca va desemna un alt premier de la PSD. Grindeanu a respins evaluarea pe baza careia Comitetul Executiv al PSD i-a retras sprijinul politic, desfiintand concluziile si spunand ca a fost facut de Darius Valcov, care nu e membru de partid. Grindeanu a mai spus ca Dragnea a fortat eliminarea sa doar pentru ca vrea toata puterea si a confirmat ca Dragnea i-a oferit la schimb sefia mai multor institutii ale statului in schimbul demisiei din guvern.

BREAKING NEWS Premierul Sorin Grindeanu i-a anuntat pe liderii PSD ca nu demisioneaza

Premierul Sorin Grindeanu i-a anuntat cu putin timp in urma pe liderii PSD ca nu demisioneaza, acesta fiind al patrulea refuz in ultimele zile. Grindeanu a facut anuntul in sedinta Comitetului Executiv al partidului, dupa ce liderii partidului i-au reprosat neindeplinirea mai multor masuri din programul de guvernare.

BREAKING NEWS. PSD i-a retras sprijinul lui Sorin Grindeanu. Premierul demsioneaza doar la pachet cu Dragnea si daca Iohannis va numi premier PSD. A fost OUG 13 si nu ati facut nimic. L-ati trezit pe Iohannis cu Ordonanta. Mai multi ministri PSD si-au dat

Sorin Grindeanu a refuzat sa demisioneze din postul de premier, in ciuda presiunilor liderului PSD Liviu Dragnea si a demisiilor majoritatii membrilor Guvernului. Conducerea PSD discuta retragerea sprijinului politic pentru premier, sedinta fiind in desfasurare la aceasta ora.

ALDE retrage sprijinul acordat premierului Sorin Grindeanu

ALDE a decis, in sedinta de miercuri, retragerea sprijinului politic acordat premierului Sorin Grindeanu, au declarat pentru News. ro surse din partid. in curs de actualizare .

ALDE a decis retragerea sprijinului premierului Sorin Grindeanu

ALDE a decis, in sedinta de miercuri, retragerea sprijinului politic acordat premierului Sorin Grindeanu, au declarat pentru News. ro surse din partid.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )