Libnet.ro
UNICEF

14:45

Sorin Grindeanu se va muta intr-o vila de protocol refuzata de Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Sorin Grindeanu se va muta intr-o vila de protocol refuzata de Traian Basescu

Premierul Sorin Grindeanu se va muta intr-o vila de protocol refuzata de fostul presedinte Traian Basescu, in 2015, potrivit Libertatea. ro. Este vorba despre vila cu etaj este situata in. continuă pe Antena3

Grindeanu se va muta in vila de protocol refuzata de Basescu in 2015

Premierul Sorin Grindeanu se va muta intr-o vila de protocol refuzata de fostul presedinte Traian Basescu, in 2015. Imobilul - cu parter si etaj - este situat in apropierea Pietei Spaniei din centrul Capitalei si are curte, garaj, cinci camere, din care doua dormitoare si o suprafata utila de peste 400 de metri patrati, informeaza Digi24. ro.

Grindeanu se muta in vila refuzata de Basescu

Premierul Sorin Grindeanu urmeaza sa primeasca o locuinta de la RAAPPS), mai exact vila de protocol refuzata de fostul presedinte Traian Basescu, in 2015. Imobilul - cu parter si etaj - este situat in apropierea Pietei Spaniei din centrul Capitalei. Are curte, garaj, cinci camere, din care doua dormitoare si o suprafata utila de peste 400 de metri patrati.

Premierul Sorin Grindeanu va avea o casa noua! Care este intelegerea cu RAAPPS

Sorin Grindeanu va avea o locuinta cu destinatie de resedinta oficiala. Premierul va primi locuinta din partea Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RAAPPS), potrivit.

Premierul Sorin Grindeanu va primi o locuinta cu destinatie de resedinta oficiala de la RAAPPS

Premierul Sorin Grindeanu urmeaza sa primeasca o locuinta cu destinatie de resedinta oficiala de la Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RAAPPS).

Sorin Grindeanu va primi locuinta de la RAAPPS

Premierul Sorin Grindeanu urmeaza sa primeasca o locuinta cu destinatie de resedinta oficiala de la Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat.

O noua numire a avut loc in Guvernul condus de Sorin Grindeanu

Guvernul condus de Sorin Grindeanu are, incepand de joi, o noua personalitate intr-unul dintre cele mai importante judete. Astfel ca, potrivit Agerpres, Panaite Vasile este noul prefect din.

Sorin Grindeanu, mesaj surprinzator pentru prietenii de pe Facebook: Stiu c-ati vrea sa stiti, dar...

Premierul Sorin Grindeanu devine din ce in ce mai constient de importanta unei comunicari directe cu sustinatorii lui si posteaza zilnic pe Facebook mesaje care se refera fie la activitatea sa din Guvern,.

Sorin Grindeanu, despre proiectul privind TVA zero la imobiliare si publicitate: Industria nu e decisa ca masurile vor creste cifra de afaceri

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi, ca exista discutii in acest moment cu partenerii sociali pe tema proiectului de lege care elimina TVA pentru tranzactii imobilare si pentru publicitate, iar acestia nu convinsi ca masurile vor duce la cresterea industriei, scrie News. ro. Totodata, premierul spune ca va avea discutii si cu reprezentatii Comisiei Europene cu privire la reglementarile UE in domeniu, dar si cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru a se lamuri daca Parlamentul ar fi hotarat sa retraga proiectul, potrivit Agerpres.

Premierul Sorin Grindeanu: Nemultumirile taximetristilor nu vor fi rezolvate prin OUG

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a declarat ca Guvernul nu va da o OUG care sa solutioneze nemultumirile taximetristilor, solutiile urmand a fi adoptate, in urma unor dezbateri, prin proiect de lege.

Dragnea, intrebat daca vrea sa fie premier sau presedinte: Il sustin pe Sorin Grindeanu si programul de guvernare

Liviu Dragnea a refuzat joi sa spuna daca isi doreste sa fie premier, spunand ca il sustine pe Sorin Grindeanu si programul de guvernare. El a refuzat sa spuna si daca vrea sa candideze la prezidentiale in 2019, spunand ca nu s-a gandit nici daca sa candideze, nici daca sa nu candideze.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )