Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Sorin Grindeanu va primi o locuinta cu destinatie de resedinta oficiala de la RAAPPS

Hotnews Hotnews,
 Premierul Sorin Grindeanu va primi o locuinta cu destinatie de resedinta oficiala de la RAAPPS

Premierul Sorin Grindeanu urmeaza sa primeasca o locuinta cu destinatie de resedinta oficiala de la Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RAAPPS). continuă pe Hotnews

Premierul Sorin Grindeanu va avea o casa noua! Care este intelegerea cu RAAPPS

Sorin Grindeanu va avea o locuinta cu destinatie de resedinta oficiala. Premierul va primi locuinta din partea Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RAAPPS), potrivit.

Premierul Sorin Grindeanu: Romania ramane prietena si aliata Marii Britanii, indiferent de pozitia pe care o va avea in UE

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, marti, ca Romania va ramane prietena si aliata cu Marea Britanie, indiferent de locul pe care aceasta tara il va avea in afara sau in interiorul Uniunii Europene.

Premierul Sorin Grindeanu, despre decizia CEDO: Am avut deja o discutie cu ministrul Justitiei. Sunt convins ca va veni in ritmul potrivit cu planul de masuri

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, dupa decizia pilot a CEDO, ca a avut deja o discutie cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si ca este convins ca acesta va veni in ritmul potrivit cu planul de masuri pe care tara noastra trebuie sa le ia in termenul de sase luni.

Premierul Sorin Grindeanu, atac la adresa ministrului Justitiei

Premierul Sorin Grindeanu a declarat marti ca a avut discutii cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre legile in Justitie, sustinand ca poate ritmul cu care s-au obisnuit, in ultimele.

Licitatia pentru podul Braila - Tulcea cu adiacenta la Galati a fost anuntata de premierul Sorin Grindeanu

Premierul Sorin a anuntat, joi, ca in urmatoarele 24 de ore va fi incarcata pe SEAP documentatia privind podul Braila-Tulcea, cu adiacenta si la Galati, potrivit Mediafax. Premierul a spus ca este o investitie despre care se vorbeste de foarte mult timp.

Premierul Sorin Grindeanu: Nemultumirile taximetristilor nu vor fi rezolvate prin OUG

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a declarat ca Guvernul nu va da o OUG care sa solutioneze nemultumirile taximetristilor, solutiile urmand a fi adoptate, in urma unor dezbateri, prin proiect de lege.

Premierul Sorin Grindeanu: Monitorizez fiecare membru al echipei Guvernamentale, dar remanierile se fac in urma unor analize, nu la televizor

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, a declarat, la postul de televiziune RTV, ca ii monitorizeaza pe ministri, afirmand ca remanierile nu se fac la televizor, ci in urma unei analize si a unei discutii in partid si in coalitia de guvernare.

Premierul Grindeanu va primi de RAAPPS o locuinta cu destinatie de resedinta oficiala

Premierul Sorin Grindeanu urmeaza sa primeasca o locuinta cu destinatie de resedinta oficiala de la Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RAAPPS), potrivit Agerpres.

Sorin Grindeanu va primi locuinta de la RAAPPS

Premierul Sorin Grindeanu urmeaza sa primeasca o locuinta cu destinatie de resedinta oficiala de la Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat.

Anunt important pentru romanii din Marea Britanie. Ce masuri va lua premierul Sorin Grindeanu

Romania va ramane prietena si aliata cu Marea Britanie, indiferent de locul pe care aceasta tara il va avea in afara sau in interiorul Uniunii Europene, a afirmat marti premierul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )