Libnet.ro
UNICEF

00:07

Grindeanu se muta in vila refuzata de Basescu

Adevărul Adevărul,
Grindeanu se muta in vila refuzata de Basescu

Premierul Sorin Grindeanu urmeaza sa primeasca o locuinta de la RAAPPS), mai exact vila de protocol refuzata de fostul presedinte Traian Basescu, in 2015. Imobilul - cu parter si etaj - este situat in apropierea Pietei Spaniei din centrul Capitalei. Are curte, garaj, cinci camere, din care doua dormitoare si o suprafata utila de peste 400 de metri patrati. continuă pe Adevărul

Grindeanu se va muta in vila de protocol refuzata de Basescu in 2015

Premierul Sorin Grindeanu se va muta intr-o vila de protocol refuzata de fostul presedinte Traian Basescu, in 2015. Imobilul - cu parter si etaj - este situat in apropierea Pietei Spaniei din centrul Capitalei si are curte, garaj, cinci camere, din care doua dormitoare si o suprafata utila de peste 400 de metri patrati, informeaza Digi24. ro.

Premierul Sorin Grindeanu va primi o locuinta cu destinatie de resedinta oficiala de la RAAPPS

Premierul Sorin Grindeanu urmeaza sa primeasca o locuinta cu destinatie de resedinta oficiala de la Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RAAPPS).

Licitatia pentru podul Braila - Tulcea cu adiacenta la Galati a fost anuntata de premierul Sorin Grindeanu

Premierul Sorin a anuntat, joi, ca in urmatoarele 24 de ore va fi incarcata pe SEAP documentatia privind podul Braila-Tulcea, cu adiacenta si la Galati, potrivit Mediafax. Premierul a spus ca este o investitie despre care se vorbeste de foarte mult timp.

Premierul Sorin Grindeanu va avea o casa noua! Care este intelegerea cu RAAPPS

Sorin Grindeanu va avea o locuinta cu destinatie de resedinta oficiala. Premierul va primi locuinta din partea Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RAAPPS), potrivit.

Premierul Sorin Grindeanu: Nemultumirile taximetristilor nu vor fi rezolvate prin OUG

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a declarat ca Guvernul nu va da o OUG care sa solutioneze nemultumirile taximetristilor, solutiile urmand a fi adoptate, in urma unor dezbateri, prin proiect de lege.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )