Libnet.ro
UNICEF

18:45

Sorin Grindeanu explica relatia cu Liviu Dragnea: COABITAM

B1 B1,
Sorin Grindeanu explica relatia cu Liviu Dragnea: COABITAM

Sorin Grindeanu, Premierul Romaniei a vorbit despre relatia pe care o are cu liderul PSD, Liciu Dragnea. El sustine ca relatia dintre ei este una buna, dar in momentul cand o descrie o defineste. continuă pe B1

Sorin Grindeanu: Respect opinia protestatarilor, am inteles mesajele

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, vineri, la Bruxelles, referindu-se la protestele fata de modificarile legislatiei penale, ca respecta opinia celor care au iesit in strada, precizand ca a inteles mesajele acestora si ca discutiile care vizeaza acest domeniu vor avea loc in Parlament, relateaza Agerpres.

EXCLUSIV Interviu cu premierul Sorin Grindeanu de la Bruxelles

Premierul Sorin Grindeanu, aflat in Belgia pentru o serie de intalniri cu liderii institutiilor europene, a acordat un interviu pentru corespondentul ziarului Adevarul la Bruxelles, Cristian Unteanu. Discutia va fi publicata, in format video, in cursul acestei seri. Ramaneti pe adevarul. ro pentru a afla ce a discutat premierul Sorin Grindeanu cu liderii europeni despre lupta anticoruptie.

Premierul Sorin Grindeanu, la finalul vizitei la Bruxelles, intrebat despre cele 17 zile de proteste: Respect opinia cetatenilor. Chiar daca la un moment iei o decizie, in momentul in care apar manifestari, inseamna ca decizia nu a fost cea corecta si tre

Premierul Sorin Grindeanu a sustinut, vineri, o conferinta de presa, dupa o serie de intalniri pe care le-a avut cu oficiali europeni, la Bruxelles.

Sorin Grindeanu s-a intalnit cu presedintele Consiliului European: Premierul a reafirmat angajamentul Guvernului de a continua lupta impotriva coruptiei

Premierul Sorin Grindeanu s-a intalnit vineri, la Burxelles, cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk. in cadrul intrevederii, cei doi oficiali au discutat despre prioritatile.

Premierul Sorin Grindeanu i-a prezentat presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, prioritatile Cabinetului sau

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, i-a prezentat, vineri, presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, prioritatile Guvernului Romaniei si a reafirmat angajamentul de a continua lupta impotriva coruptiei, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Sorin Grindeanu: Am auzit mesajul protestatarilor, i-am auzit de multe ori in direct, stau pana seara tarziu la Guvern

Premierul Sorin Grindeanu a declarat sambata seara, la Realitatea TV, ca a auzit mesajul celor care protesteaza seara de seara in fata Palatului Victoria, de multe ori in direct, pentru ca sta pana tarziu la Guvern, si tocmai de aceea Executivul a luat decizia de a abroga controversata Ordonanta 13 ce modifica legislatia penala.

Sorin Grindeanu: Avem iarasi o situatie inedita - faptul ca cineva e prim-ministru si altcineva presedinte la partid/ Nu exista tensiuni in PSD

Premierul Sorin Grindeanu a declarat sambata seara, intr-o emisiune la Realitatea TV, ca la ora actuala exista o situatie inedita in PSD, in sensul ca cineva e prim-ministru si alta persoana este presedinte al partidului. El a mai spus ca el nu vede in acest moment tensiuni in partid.

Sorin Grindeanu anunta ca nu va demisiona din functia de premier, intrucat are sustinere din partea coalitiei PSD - ALDE

Premierul Sorin Grindeanu a declarat sambata seara ca el nu va demisiona din functia de sef al Guvernului, intrucat beneficieaza de sustinere in coalitie.

Sorin Grindeanu, fost viceprimar la Timisoara. comenteaza ancheta DNA asupra vanzarilor de imobile: Nu am raspuns de patrimoniul orasului ca viceprimar

Premierul Sorin Grindeanu a sustinut sambata, la postul Romania TV, ca el personal nu este implicat in dosarul DNA privind imobilele din Timisoara.

Sorin Grindeanu, dupa ce s-a speculat ca ar putea intra in vizorul DNA: Este o manipulare suspecta

Premierul Sorin Grindeanu ofera lamuriri dupa ce in presa a aparut speculatia ca seful guvernului ar putea intra in vizorul DNA, in contextul mai multi actuali sau fosti lideri din Timisoara.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )