Libnet.ro
UNICEF

11:00

Sorin Grindeanu, mesaj pentru protestatarii din Piata Victoriei

B1 B1,
Sorin Grindeanu, mesaj pentru protestatarii din Piata Victoriei

Sorin Grindeanu declara ca a inteles foarte clar mesajul protestatarilor din Piata Victoriei si le transmite faptul ca de multe ori el a putut sa ii auda in direct, pentru ca in acele. continuă pe B1

Marian Godina, MESAJ pentru protestatarii din Piata Victoriei: A-ti duce copilul la manifestatii e o metoda de a-l...(FOTO)

Celebrul politist brasovean, Marian Godina a reactionat pe pagina sa de Facebook fata de decizia unor persoane de a face sesizari la AutoritateaNationalapentru Protectia Copilului privind prezenta .

VIDEO |Vrem sa muncim, nu sa va pazim. Protestatarii din Piata Victoriei le transmit guvernantilor ca nu au scapat de protestul REZIST

Protestatarii rezista in continuare in Piata Victoriei din Bucuresti si transmit ca vor iesi in strada in continuare, neavand incredere in spusele celor din Parlament si in promisiunile date in legatura cu Ordonantele 13 si 14.

Andrei Plesu, despre diferenta dintre protestatarii de la Cotroceni si cei din Piata Victoriei: Primii sunt telespectatori care reproduc mesaje de la TV, iar ceilalti sunt oameni cu meserii limpezi

Scriitorul Andrei Plesu considera ca principala diferenta dintre protestatarii din Piata Victoriei si cei de la Palatul Cotroceni are legatura cu categoria de public din care fac parte acestia. Oamenii care.

Senatorul USR Vlad Alexandrescu, despre dosarul penal deschis dupa protestele din Piata Victoriei: Desii mii de drone sunt folosite in toata Romania, fix acum, ele au devenit un mijloc de intimidare folosit de Ministerul de Interne

Fostul ministru al Culturii, senatorul USR Vlad Alexandrescu, acuza Ministerul de Interne ca ar folosi abuziv prevederile Codului Aerian Civil, pentru a intimida persoanele care au folosit drone pentru a filma protestele din Piata Victoriei.

POLITIA a inceput sa-i INTIMIDEZE pe manifestanti: Antreprenorul CU BIROUL LA PROTEST, SOMAT sa plece din Piata Victoriei (VIDEO)

Andrei Rosu, protestatarul care si-a mutat biroul in Piata Victoriei pentru a putea sa lucreze si sa manifesteze la adresa guvernului in paralel, a fost somat de politisti joi dimineata pentru a.

Filosoful Gabriel Liiceanu explica diferenta dintre Revolutia din 1989 si protestele din Piata Victoriei: Daca Dragnea are apetituri de tiran, din nefericire pentru el, si-a gresit epoca

Filosoful Gabriel Liiceanu a publicat, pe platforma Contributors. ro, un dialog cu jurnalista Ramona Ursu, pe tema protestelor, a coruptiei si a democratiei . Astfel, Gabriel Liiceanu a aratat ca seful PSD, Liviu Dragnea, s-a nascut in epoca gresita, daca are apetituri de tiran si e dispus sa faca orice ca sa-si salveze pielea. Totodata, filosoful a explicat ca protestele din decembrie 1989 nu pot fi comparate cu manifestatiile din Piata Victoriei, pentru ca, atunci, oamenii luptau pentru libertate, riscandu-si viata, in vreme ce, in prezent, romanii isi dobandesc constiinta.

Si noi avem un consultant EVREU. Mesaj pentru Dragnea: il cheama Isus Christos, iar OUG 8 Moise spune SA NU FURI! (FOTO)

Mesajele ce pot fi citite pe pancartele protestatarilor din Piata Victoriei din Capitala arata inca o data ca romanul are o imaginatie debordanta. Printre cele mai interesante mesaje transmise.

VIDEO. A 19-a zi de protest in Piata Victoriei. 600 de oameni demonstreaza impotriva PSD si a guvernului Grindeanu

Numarul demonstrantilor din Piata Victoriei, care cer demisia Guvernului Grindeanu, a ajuns la circa 600 de persoane.

Mircea Badea anunta ca va sesiza Protectia Copilului pentru orice copil care va fi adus la protest in Piata Victoriei: Din nefericire, asta nu se sanctioneaza cu puscaria, asa cum eu mi-as fi dorit

Mircea Badea a anuntat miercuri seara, in emisiunea sa, ca va sesiza Autoritatea Nationala pentru Protectia Copilului daca la protestul din week-end, din Piata Victoriei vor mai veni parinti.

Un nou protest antiguvernamental la care parintii sunt chemati cu copiii, programat sambata in Piata Victoriei din Capitala

Un nou protest antiguvernamental la care parintii sunt asteptati cu copiii este anuntat pe Facebook, pentru sambata, in Piata Victoriei din Capitala. Anuntul are loc in contextul in care Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si a Adoptiei a solicitat directiilor din subordine sa comunice daca si cate plangeri au fost primite in legatura de persoane care au mers insotite de copii la protestele din ultima perioada.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )