Libnet.ro
UNICEF

21:00

Sorin Grindeanu: in Romania mai mult s-a desenat cu carioca pe tabla. Trebuie sa depasim aceasta etapa

România Liberă România Liberă,
Sorin Grindeanu: in Romania mai mult s-a desenat cu carioca pe tabla. Trebuie sa depasim aceasta etapa

Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi seara ca in Romania, mai mult s-a desenat cu carioca pe tabla. S-au desenat masterplanuri si nu s-au facut. Trebuie sa depasim aceasta etapa. continuă pe România Liberă

Subiectele zilei:Sorin Grindeanu: In Romania mai mult s-a desenat cu carioca pe tabla. Trebuie sa depasim aceasta etapa;Romania lucrului prost facut. Parcul nimanui: investitie de milioane de euro lasata in paragina;Tot ce trebuie sa stii despre romanul

Narcis Copca locuieste de peste 15 ani intr-o vila din Pipera care nu apare in declaratia sa de avere. Veniturile oficiale ale medicului sunt atat de mici ca ele abia acopera scoala privata. Misterul unor stiri false nedezmintite niciodata. Nu e de mirare ca anchetele si condamnarile la care asistam par sa fie doar mostre de justitie si nu justitia in intregul ei.

Primarul Mihai Chirica ii avertizeaza pe Sorin Grindeanu ca Romania risca infringementul din cauza soselei de centura a Iasiului

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a trimis, joi, o adresa premierului Sorin Grindeanu pentru a-i atrage atentia ca, din cauza unor vicii de comunicare intre autoritatile locale si centrale, in ceea ce priveste soseaua de centura a orasului, Romania risca sa intre in procedura de infringement pe mediu.

Sorin Grindeanu: Veniturile pe primul trimestru al anului vor fi cu 4 miliarde de lei mai mari decat in perioada similara a anului trecut

Premierul Sorin Grindeanu s-a declarat optimist, joi, in privinta atingerii obiectivelor guvernului, afirmand ca veniturile in primul trimestru al anului vor fi 4 miliarde de lei mai mari decat in perioada similara a anului trecut.

Sorin Grindeanu, vizitat de familie la Guvern. Cum arata familia premierului Romaniei

Premierul Sorin Grindeanu a primit o vizita surpriza din partea familiei sale chiar in biroul sau de la Guvern. incantat de vizita, Grindeanu a profitat de ocazie si a facut o poza alaturi de so.

Noi numiri facute de premierul Sorin Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu a desemnat-o pe Andreea Lambru, secretar general adjunct al Guvernului, sa coordoneze activitatea Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM), potrivit unei decizii publicate, vineri,.

Premierul Sorin Grindeanu, despre problemele cauzate de conditiile meteo extreme: Lucrurile sunt sub control

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, ca este la curent cu problemele cauzate de vremea nefavorabila, precizand ca lucrurile sunt sub control .

Premierul Sorin Grindeanu: Prefectul va avea functie de demnitate publica, de secretar de stat

Premierul Romaniei, Sorin Grindeanu, a anuntat, vineri, ca prefectii vor avea functie de demnitate publica, de secretar de stat, precizand ca aceasta este una dintre modificarile prevazute in Codul administrativ.

Mesajele liderilor politici romani pentru poporul francez, zguduit de un nou atentat. Sorin Grindeanu: Transmit condoleante familiei politistului decedat. Gabriela Firea: Trebuie sa fim solidari in fata unor astfel de atacuri si sa le condamnam cu fermita

Premierul Romaniei, Sorin Grindeanu, a transmis condoleante familiei politistului decedat joi seara in atacul de pe Champs Elysees, subliniind totodata ca Guvernul condamna astfel de acte. Acesta a scris si pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru rudele ofiterului ucis.

Sorin Grindeanu, reactie dupa atacul din Paris: Suntem solidari cu prietenii nostri francezi

Premierul Sorin Grindeanu a reactionat pe o retea de socializare cu privire la atacul violent din Paris, potrivit DC News. Condoleante familiei politistului francez ucis aseara in atacul de la.

Premierul Sorin Grindeanu, avertisment pentru ministri: Abtineti-va de la declaratii pe tema impozitului pe gospodarie!

Premierul Sorin Grindeanu le-a cerut joi membrilor Cabinetului, altii decat ministrul Finantelor, sa se abtina de la declaratii pe tema impozitului pe gospodarie, singurul care este abilitat sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )